20 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 164 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru zodia Săgetător va aduce nevoia de schimbare, lecții karmice valoroase, precum și șansa de a găsi echilibrul și armonia în iubire și în relațiile de prietenie sau afaceri. Anul 2023 este unul de cotitură în ceea ce privește planul amoros pentru nativii Săgetător. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete în sfera dragostei, a prieteniei, precum și a parteneriatelor de afaceri pentru zodia Săgetător. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Săgetător: familia și prietenii

Familia, în special copiii ori părinții nativilor Săgetători reprezintă elementul central al anului 2023, pentru că în aceștia fie își găsesc țelul, fie suportul.

Relațiile cu membrii familiei se vor îmbunătății considerabil pentru nativii Săgetător, care nu vor mai hoinări prin lume, sau prin orice alte locuri care i-au ținut departe de cei dragi, ci de data asta vor fi alături de membrii familiei lor. Vor găsi alinare în mijlocul oamenilor dragi, vor găsi suport și sfaturile de care au nevoie.

Față de copii, Săgetătorii devin mult mai implicați, mai atenți și mai devotați. Toate responsabilitățile legate de copii, pe care le lăsaseră pe umerii altora, vor fi preluate chiar de nativi și o vor face cu drag, cu răbdare și blândețe. Si parcă nimic pe lume nu poate să-i aducă omului bucurie mai mare decât să își petreacă timpul cu copiii săi, pe care să-i privească râzând și a căror fericire să le aducă împlinirea supremă.

Sursa foto: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri