22 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 89 share-uri

Echinocțiul de toamnă 2022 este aici ca să realizăm care sunt acele dorințe adânci care sunt în acord cu sufletul nostru, să ne aducem la vindecare și la un echilibru profund așa cum o face în fiecare an Mama Natură. Simțim în această perioadă că vrem să ne eliberăm de tot ceea ce nu este autentic și nu ne reprezintă cu adevărat și ne este mai ușor ca niciodată să (ne) lăsăm măștile să cadă și să dăm câștig de cauză dorințelor interioare ale inimii.

Astronomic vorbind, atunci când longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180° intrăm oficial, conform Observatorului astronomic “Amiral Vasile Urseanu” în toamna astronomică. Din punct de vedere astrologic și spiritual însă, odată cu echinocțiul de toamnă de pe 23 septembrie (04:04) spunem “la revedere” verii și ne pregătim sufletele pentru intrarea într-o nouă etapă, una care ne accelerează evoluția și procesul de schimbare, călăuzindu-ne într-o nouă direcție. “Echinocțiul este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc”, ne explică Wikipedia. Atât în emisfera nordică, cât și în emisfera sudică, în natură au loc niște schimbări care nu pot fi trecute cu vederea, dar la fel și în inimile noastre, indiferent de zona globului în care am locui.

Prin urmare, echinocțiul de toamnă reprezintă un moment astrologic special, în care vibrațiile planetare se armonizează și se echilibrează, iar granița dintre lumea spirituală și cea fizică se estompează și ea. Pentru mulți dintre noi, perioada următoare poate fi asemenea unei reflecții sau unei invitații la introspecție, momentul echinocțiului invitându-ne să ne uităm mai bine și mai profund în viețile noastre. În ce zone ale vieții noastre trebuie să ne eliberăm de anumite fantome, apăsări sau sentimente negative? Ce anume trebuie să aducem la lumină, la înflorire și îndeplinire? Ce trebuie să schimbăm în viețile nostre și unde stagnăm? Înspre ce direcție să ne extindem, încotro e linia orizontului pentru noi? Unde ne manifestăm intențiile și în ce anume ne investim energia în mod prioritar?

Foto: EllieStark /Shutterstock

Echinocțiul de toamnă 2022 este aici ca să realizăm care sunt acele dorințe adânci care sunt în acord cu sufletul nostru, să ne aducem la vindecare și la un echilibru profund așa cum o face în fiecare an Mama Natură. Simțim în această perioadă că vrem să ne eliberăm de tot ceea ce nu este autentic și nu ne reprezintă cu adevărat și ne este mai ușor ca niciodată să (ne) lăsăm măștile să cadă și să dăm câștig de cauză dorințelor interioare ale inimii. În plus, universul ne ajută să ne reîncărcăm bateriile spirituale, fizice și emoționale și să reevaluăm această dinamică a energiei în viețile noastre, încotro o canalizam și o direcționam și să o reevaluăm cu mai multă atenție, grijă și iubire pentru noi înșine.

Odată cu echinocțiul de toamnă, tendința este ca energia feminină și masculină să se armonizeze astfel încât nu există un moment mai bun pentru a unifica aceste aspecte ale ființei noastre decât această perioadă. Uitați-vă adânc în interiorul vostru și faceți acele schimbări externe, canalizati-vă anumite emoții în acțiuni creative, înălțătoare sau armonizante. Externalizați această cunoaștere interioară, manifestați-vă darurile interioare și echilibrați-vă obiectivele. Creați mai multe momente ale abundenței în jurul vostru și eliberați-va de orice convingeri limitative, frici sau dubii, orice sentimente negative care vă blochează creșterea și evoluția.

În plus, echinocțiul de toamnă coincide și cu începerea sezonului Balanței, o zodie a echilibrului și a conexiunilor cu valoare și emoții, care ne vorbește despre necesitatea menținerii unui raport echitabil între a dărui și a primi. De asemenea, Balanță este zodia care ne provoacă să descoperim și cine suntem noi în raport cu ceilalți și în totalitatea conexiunilor și a relațiilor pe care le desfășurăm cu cei din jur în viețile noastre.

De aceea, cartea relațiilor își va juca rolul până la final în această perioadă – acela de profesor, mulți dintre noi fiind în situația de a privi direct în ochi anumite relații ale vieții lor și sentimentele pe care le stârnesc în ei. Sunt relații care scot ce este mai bun din noi sau relații care ne activează traume mai vechi? Sunt relațiile care ne fac să trăim bucuria, copilăria, armonia sau sunt relații care ne scutură, ne ajută să ne transformăm, ne tulbură ritmul? Sentimentele pot fi contradictorii în această perioadă și ne vor vorbi și despre umbrele și temerile noastre, însă dacă la sfârșitul zilei vom simți mai multă claritate și împăcare cu noi înseamnă că am atins un pic din esența iluminării specifică acestui echinocțiu de toamnă.

Foto fr si main: ju_see /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri