20 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 164 share-uri

Horoscopul dragostei în anul 2023 pentru zodia Săgetător va aduce nevoia de schimbare, lecții karmice valoroase, precum și șansa de a găsi echilibrul și armonia în iubire și în relațiile de prietenie sau afaceri. Anul 2023 este unul de cotitură în ceea ce privește planul amoros pentru nativii Săgetător. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete în sfera dragostei, a prieteniei, precum și a parteneriatelor de afaceri pentru zodia Săgetător. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Săgetător: previziuni astrologice generale

Începutul de an îi surprinde pe Săgetători în mijlocul unui vortex emoțional, un vârtej de resentimente, frustrări, nevoi, vise, dorințe și vulnerabilități care le răscolesc sufletul și mintea și care le pot adânci trăirile negative precum regretul, depresia ori anxietatea.

Toate aceste emoții vin pe fondul unor decizii amânate ori luate prea târziu în ceea ce privește relațiile amoroase ori cu persoane la care țineau foarte mult. Întârzierea rezolvării multor probleme a condus la acumularea acestora și la escaladarea unor efecte mult mai greu de estompat acum.

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Începutul de an rămâne, așadar, o perioadă în care Săgetătorii vor avea nevoie să se agațe de făcliile de putere pe care le găsesc în propria persoană, de lecțiile bune pe care le-au acumulat de a lungul timpului și ar fi indicat să apeleze la prieteni apropiați al căror sfat este valoros, la ajutorul familiei ori chiar la suportul unui specialist terapeut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cu cât Săgetătorii au făcut mai multe greșeli în relațiile lor din ultimii ani, în special cele amoroase, cu atât acest vârtej emoțional va fi mai puternic și mai răvășitor.

Pe cât de efervescentă și dramatică este perioada începutului lui 2023, pe atât este de benefică pentru redobândirea echilibrului emoțional al Săgetătorilor, dacă aceștia vor gestiona corect perioada prin care trec. Am putea spune că se vor afla în fața unei metamorfoze și Săgetătorii au nevoie să ia acum toate deciziile tranșante pe care le-au tot amânat, din comoditate sau din teama urmărilor, din dorința de a evita certuri ori rupturi cu persoane dragi.

Săgetătorii trebuie să fie sinceri atât cu ei înșiși, cât și cu cei din jur. Și cum spune celebra vorbă că adevărul este dureros, este timpul să își asume aceste suferințe și de acum încolo să facă lucrurile corect în primul rând față de propria persoană. Probabil ca au tolerat multe sau că au închis ochii de prea multe ori și au construit o relație care a devenit toxică pentru ei.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

În funcție de cum va decurge primul trimestru al lui 2023 putem surprinde Săgetătorii în mijlocul acelorași relații pe care le-au reconsolidat și ale căror probleme le-au rezolvat ori îi surprindem pregătiți pentru noi începuturi.

Al 2-lea trimestru al lui 2023 este mai calm și este centrat în special pe capacitatea de construire și de consolidare a propriei vieți, astfel că Săgetătorii vor lucra cu ei înșiși, se vor descoperi ca fiind alți oameni, persoane schimbate, mai mature, cu multe lecții karmice pe care trebuie să le asimileze.

Ultimul trimestru din 2023 aduce în sfârșit armonia și echilibrul în planul emoțional și spiritual al nativilor Săgetător, aceștia reușind să își accepte vulnerabilitățile, să-și identifice nevoile și să știe ce au de făcut astfel încât viața lor să fie mai liniștită, dar totodată mai împlinită.

Foto: snova.mir/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Săgetător: Viața de cuplu

Primul trimestru al lui 2023 are un impact profund în ceea ce privește viața de cuplu pentru nativii Săgetător. Aceștia au de rezolvat multe probleme, pe de o parte cu ei înșiși, iar pe de altă parte cu persoana iubită. În primul rând Săgetătorii trebuie să recunoască faptul că nu au trasat corect limitele în ceea ce îi privește, că au fost delăsători în rezolvarea unor conflicte, închizând ochii acolo unde nu era cazul, că nu au știut să spună nu, iar toate aceste activități au dus la creșterea unor semințe care nu trebuiau să rodească în relația lor.

Prin urmare se găsesc surprinși într-un cuplu în care nu se identifică și în care vor avea doar două opțiuni: fie se hotărăsc să repare fisurile, să rezolve problemele și să încerce să reconsolideze relația, fie este timpul să-i pună capăt și să își redobândească libertatea după care tânjeau.

Începând cu al 2-lea trimestru al lui 2023, dragostea capătă alte conotații pentru nativii Săgetător. Aceștia nu mai pun pe primul plan romantismul, chiar dacă rămâne un comportament foarte important pentru ei, ci vor fi mult mai atenți la partea pragmatică a relației pe care o au sau pe care vor să o construiască. Vor fi atenți dacă nevoile lor sunt ascultate și împlinite, dacă vulnerabilitățile lor sunt acceptate, dacă sunt apreciați și respectați, dar mai ales dacă sunt susținuți spre a merge mai departe și spre a realiza ceea ce și ei își doresc de la o relație. Vor fi destul de duri în ceea ce privește luarea deciziilor de cuplu și nu vor mai fi dispuși să facă compromisuri.

Relațiile care reușesc să supraviețuiască acestei perioade răvășitoare sunt în general cele sănătoase, în care partenerii și-au acordat susținere, dar și libertate, respect, dar și sinceritate. În cazul relațiilor care au devenit toxice, sunt posibilități foarte mari ca Săgetătprii să le pună capăt.

Începând cu finalul verii lui 2023 astrele le aduc Săgetătorilor noroc în dragoste, în special pentru nativii singuri care au acum șansa să se îndrăgostească nebunește și să întâlnească o persoană alături de care pot construi o relație puternică și stabilă. Este important însă că Săgetătorii să își fi învățat lecțiile karmice din relațiile anterioare.

Ultimul trimestru din 2023 este propice iubirii. Săgetătorii găsesc în sfârșit armonia și echilibrul în relația pe care o construiesc sau pur și simplu sunt împăcați cu sine, se simt liniștiți și împliniți. Sărbătprile de iarnă ar trebui să-i surprindă lângă persoanele pe care le iubesc cel mai mult, lângă familie și prietenii cei mai buni. >> Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri