16 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 27 share-uri

Horoscopul anului 2023 aduce foarte multe vești bune pentru nativii Scorpion, iar cele mai multe dintre acestea am putea spune că vor fi în planul dragostei și al relațiilor. Sinceritatea față de propria persoană va reprezenta cheiul succesului privind echilibrul în plan emoțional, iar norocul pe care astrele îl aduc Scorpionilor este cel ce le va călăuzi drumul și le va deschide porțile de care au nevoie. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete privind dragostea, familia și relațiile nativilor Scorpion în 2023. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Scoprion: previziuni astrologice generale

Încă de la începutul anului 2023 nativii Scorpion vor fi preocupați de redescoperirea valorilor interioare, având un comportament destul de introspect în fața celor apropiați.

Știm deja că zodia Scorpionului este marcată de un mister aparte, dar în anul 2023 acești nativi chiar vor fi destul de greu de deslușit. Se întâmplă aceasta pentru că Scorpionii sunt mult mai atenți la ceea ce simt, la rănile pe care le-au abandonat și care acum par să reapară și să le răscolească prezentul, la modul în care ei înșiși reacționează în fața unor situații.

Există o diferență între propriile așteptări versus ceea ce fac, iar Scorpionii se vor întreba de ce continuă să aibă anumite gânduri ori reacții în care nu se mai regăsesc. Așadar anul 2023 debutează cu o perioadă în care Scorpionii se caută pe ei înșiși și bine fac, căci în ultimii ani au asimilat foarte multe lecții de viață și acum au nevoie să se redefinească.

Desigur că, aflați într-o astfel de situație, Scorpionii vor fi tentați să își extindă cercul de prieteni cu noi cunoștințe cu ale căror valori rezonează. Își vor face astfel mai mulți prieteni și pot găsi parteneri în afacerile lor.

Mai mult decât atât, astrele le aduc noroc în ceea ce privește socializarea, astfel încât vor avea norocul să întâlnească oamenii potriviți la locul potrivit. Acest noroc apare și când vine vorba despre iubire, căci sunt șanse uriașe ca nativii Scorpion să-și întâlnească sufletul pereche în 2023.

Deși par să se redefinească și să se redescopere în acest an și chiar o vor face, totuși Scorpionii nu se vor certa cu cei din jur și nu vor pune capăt unor vechi prietenii decât dacă, într-adevăr, nu pot merge altfel mai departe.

Așadar, deși 2023 este un an al metamorfozei, Scorpionii vor păstra relațiile armonioase cu cei din jurul lor.

Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Scorpion: Viața de cuplu

În ceea ce privește dragostea, Scorpionii se vor decide în 2023 dacă vor merge mai departe cu relația pe care au construit-o ori vor lăsa loc unui nou început.

Scorpionii care se află în relații de iubire sănătoase vor hotărî să aprofundeze aceste legături romantice prin rezolvarea problemelor de cuplu și de familie, dar și prin organizarea unor escapade, concedii, surprize care au scopul de a scoate relația de cuplu din cotidian și din rutină, scriind noi aventuri în viața lor amoroasă.

Unii nativi se pot decide să se căsătorească în acest an, să achiziționeze o casă ori alte bunuri valoroase alături de persoana iubită sau chiar plănuiesc venirea pe lume a unui copil. Alți Scorpioni pot decide chiar să adopte un copil, în funcție de modul în care emoțiile fiecărui nativ și-au găsit echilibrul.

Anul 2023 este, așadar, unul valoros pentru iubire, pentru relație, pentru întemeierea propriei familii.

Scorpionii singuri primesc noroc astral, ca chiar am putea spune că vor avea șanse uriașe de a-și întâlni sufletul pereche în această perioadă. Șarmul și magnetismul Scorpionilor va fi observat de oricine le iese în cale, așadar nu le va fi greu să cucerească, rămânând doar ca și ei, la rândul lor, să se îndrăgostească.

Norocul le surâde în dragoste și vor avea ocazia să întâlnească o persoană de la care au foarte multe de învățat și lângă care pot construi o relație sănătoasă, puternică, longevivă, care să le aducă fericirea și împlinire. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri