23 Septembrie 2022 publicat în Horoscop 1782 share-uri

Anul 2023 aduce multe schimbări importante în planul emoțional și spiritual al nativilor Capricorn, așadar putem vorbi despre o evoluție benefică a relațiilor pe care acești nativi le au cu cei din jurul lor, dar și cu propria persoană. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind horoscopul dragostei în 2023 pentru zodia Capricorn. 

Horoscopul dragostei 2023 zodia Capricorn: previziuni astrologice generale

Încă de la începutul anului se va simți nevoia de regăsire, de reidentificare sau reintegrare emoțională a nativilor Capricorn, aceștia simțind că este timpul să facă unele modificări în ceea ce privește percepțiile pe care le au, nevoile lor, dar și reacțiile și comportamentul pe care îl prezintă.

Această nevoie de schimbare vine nu din cauza faptului că făceau ceva neapărat greșit în trecut, ci mai degrabă pentru că au lăsat prea mult de la ei, ceea ce a condus la construirea unor relații disfuncționale, poate chiar toxice pentru ei. O astfel de relație poate chiar a fost încheiată de către un nativ Capricorn de curând, căci anul 2022 a fost crucial în ceea ce privește deciziile importante pe plan emoțional pentru Capricorn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Mergi aici la toate zodiile >> Horoscopul Dragostei 2023

Așadar nu ar fi de mirare dacă unii dintre aceștia au reușit să iasă din relații mai lungi, în care nu mai rezonau sau în care deja se simțeau ca într-un mediu toxic.

În anul 2023 vor avea nevoie să identifice rănile lor interioare, pentru a le putea vindeca și totodată vor încerca să se reconecteze cu sinele interior, cu nevoile lor emoționale actuale. Le va fi mai clar ce au de făcut pentru a construi relații mai sănătoase pe viitor și cu siguranță au aflat deja unde ar trebui să pună anumite limite peste care să nu se treacă, astfel încât legăturile lor amoroase să capete un contur sănătos.

Anul 2023 va fi așadar unul al introspecției pe de o parte, dar și al schimbărilor emoționale și spirituale pe de altă parte. Deși știm că nativii Capricorn sunt mai degrabă pragmatici, ei bine în 2023 vor deveni persoane mult mai atente la aspectele psihologice și emoționale ale vieții lor.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale
Foto: Poznyakov/ shutterstock.com

Horoscopul dragostei 2023 zodia Capricorn: Viața de cuplu

Prima jumătate a lui 2023 continuă trendul finalului lui 2022, acela de introspecție, de analiză atât a sentimentelor pe care Capricornii le au în relația lor de dragoste, cât și a viitorului relației pe care îl au alături de persoana iubită.

Capricornii sunt deciși să meargă mai departe în relația lor de iubire doar dacă vor simți cu adevărat că rezonează în această relație, dacă vor simți că acest cuplu pe care îl formează prezintă acel viitor valoros de care Capricornii au acum nevoie. Toate fisurile relațiilor amoroase vor ieși la iveală în primul semestru al lui 2023 și vor fi disecate în amănunt de către Capricorni, care nu vor lăsa să scape nici un aspect în ceea ce privește soluționarea acestora, indiferent că vorbim de continuarea relației sau de despărțire.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Pe cât de efervescent emoțional este acest semestru, pe atât de benefic și necesar se anunță pentru nativii Capricorn.

Este posibil ca unii nativi să apeleze la ajutorul unui psihoterapeut. Alții pot simți nevoia să citească anumite cărți ori articole de specialitate privind dezvoltarea personală ori chiar să urmeze anumite terapii care îi ajută să se conecteze cu sinele interior, poate chiar practici sportive, energetice, spirituale.

Nativii pot încerca să readucă în viața lor un hobby mai vechi care îi ajuta să se elibereze, să își dezvoltă creativitatea și să acceseze anumite emoții interioare. Unii Capricornii pot apela la arta pentru a debloca anumite aspecte din viața lor.

Al 2-lea semestru al lui 2023 aduce vești bune în ceea ce privește realizările în plan emoțional ale Capricornilor. Aceștia pot să își salveze relația de cuplu ori, dacă sunt singuri, au șansa să se îndrăgostească și să construiască o nouă relație mult mai apropiată de nevoile lor reale și actuale.

Așadar, cei care se află deja într-o relație și hotărăsc să meargă mai departe astfel, pot pune la cale o serie de activități de cuplu, de concedii, poate chiar de terapii, inclusiv psihologice, pe scurt activități care să conducă la aprofundarea legăturii pe care o au cu partenerul de viață și la soluționarea unor probleme mai vechi, pe care Capricornii nu vor să le ducă mai departe.

Este jumătatea de de an în care Capricornii se vor distra cu adevărat, vor testa și gusta iubirea în diverse forme ale sale, se vor simți liberi, vor fi creativi și vor dobândi acea senzație de control asupra propriilor emoții, ieșind din blocajele pe care le-au avut în ultimii ani. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri