Femeia cu Numărul Destinului 9: în familie și relații de cuplu
Așa cum spuneam mai sus, pe cât este de romantică și visătoare, pe atât este de hotărâtă să rămână doar în relații care o fac să se simtă fericită. În niciun caz femeia cu Cifra Destinului 9 nu va rămâne blocată într-o relație abuzivă sau în care nu se simte apreciată, iubită, respectată.
Mai mult decât atât, această femeie își deschide deosebit de greu sufletul, așadar, este posibil să se afle într-o relație lungă, care să dureze de ani de zile, dar cu toate astea să păstreze secretele sale intime, anumite vulnerabilități pe care să nu le împartă în cuplu.
Tocmai de aceea, în general, această femeie își găsește târziu sufletul pereche.
Îi place să se îndrăgostească, să iubească, să se bucure de viața în doi, însă când simte că pasiunea a cam dispărut, nu va rămâne astfel, ci va pune capăt relației, mergând mai departe. Pentru ea, fiecare relație reprezintă o experiență frumoasă și un motiv de a culege lecții cât mai bune de la partenerul său.
Nu obișnuiește să poarte ranchiună după despărțire și nici gelozia nu îi este slăbiciune. Oferă libertate partenerului de viață și, de asemenea, nu va tolera să fie constransă.
Față de copiii săi, este posibil ca femeia cu Numărul Nașterii 9 să ceară uneori prea mult de la cei mici sau să aibă anumite pretenții de la copiii săi, în special intelectuale. Își va dori să urmeze poate școli prestigioase sau poate să învețe un instrument, în tot cazul va căuta să îi susțină astfel încât aceștia să exceleze într-un domeniu. Uneori, poate fi prea strictă cu copiii săi, ceea ce ar putea să îi tensioneze relațiile cu aceștia, mai ales la vârsta adolescenței.
Sursa foto articol: alphaspirit.it/ shutterstock.com
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?