28 Iunie 2022 publicat în Horoscop 547 share-uri

În numerologie, femeia cu Cifra Destinului 9 (Anul Nașterii 9) este guvernată de planeta Neptun, ceea ce îi conferă un aer misterios, romantic și visător, dar totodată îi dăruiește putere interioară, perseverență, independeță și spirit de lider. Aflați mai multe informații despre Femeia cu Cifra Destinului 9 în rândurile ce urmează.

Femeia cu Numărul Destinului 9: în familie și relații de cuplu

Așa cum spuneam mai sus, pe cât este de romantică și visătoare, pe atât este de hotărâtă să rămână doar în relații care o fac să se simtă fericită. În niciun caz femeia cu Cifra Destinului 9 nu va rămâne blocată într-o relație abuzivă sau în care nu se simte apreciată, iubită, respectată.

Mai mult decât atât, această femeie își deschide deosebit de greu sufletul, așadar, este posibil să se afle într-o relație lungă, care să dureze de ani de zile, dar cu toate astea să păstreze secretele sale intime, anumite vulnerabilități pe care să nu le împartă în cuplu.

Tocmai de aceea, în general, această femeie își găsește târziu sufletul pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Îi place să se îndrăgostească, să iubească, să se bucure de viața în doi, însă când simte că pasiunea a cam dispărut, nu va rămâne astfel, ci va pune capăt relației, mergând mai departe. Pentru ea, fiecare relație reprezintă o experiență frumoasă și un motiv de a culege lecții cât mai bune de la partenerul său.

Nu obișnuiește să poarte ranchiună după despărțire și nici gelozia nu îi este slăbiciune. Oferă libertate partenerului de viață și, de asemenea, nu va tolera să fie constransă.

Față de copiii săi, este posibil ca femeia cu Numărul Nașterii 9 să ceară uneori prea mult de la cei mici sau să aibă anumite pretenții de la copiii săi, în special intelectuale. Își va dori să urmeze poate școli prestigioase sau poate să învețe un instrument, în tot cazul va căuta să îi susțină astfel încât aceștia să exceleze într-un domeniu. Uneori, poate fi prea strictă cu copiii săi, ceea ce ar putea să îi tensioneze relațiile cu aceștia, mai ales la vârsta adolescenței.

Sursa foto articol: alphaspirit.it/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri