24 Iunie 2022 publicat în Horoscop 43 share-uri

Horoscopul lunii Iulie 2022 aduce multe vești bune, dar și o serie de situații răscolitoare sau imprevizibile pentru unii nativi. Vă invităm să aflați care sunt însă cele mai norocoase zodii, care se vor bucura de sănătate și împliniri, care vor reuși să se relaxeze și să se bucure de multe momente de iubire sau momente de liniștire interioară, căci horoscopul evidențiază câțiva nativi despre care putem spune că sunt binecuvântați în luna iulie 2022.

Zodii binecuvântate în iulie 2022: Zodia Berbec

Nativii Berbec sunt mai binedispuși ca niciodată. Sunt foarte optimiști, observă în special jumătatea plină a paharului și am putea spune că văd lumea că și când ar privi prin niște ochelari roz.

Sunt plini de energie pozitivă și reușesc să culeagă în fiecare zi tot ce-i mai bun și mai frumos în viața lor.

Un sentiment de mulțumire profundă îi cuprinde și pentru ei, în această lună, mai mult decât faima sau succesul, va fi important modul în care își trăiesc viața.

Vor fi atenți la detalii și la lucrurile mici, dar care, pe termen lung, fac diferența. Vor dori să aibă activități care le fac plăcere cu adevărat și își vor acorda timp să își urmeze hobby-urile, visurile.

Kudika Tarot

Zodii binecuvântate în iulie 2022: Zodia Taur

Nativii Taur sunt hotărâți să se bucure de prezent, dar și de toate calitățile interioare cu care au fost înzestrați.

Așadar, nu vor să își mai facă griji, și vor păstra un calm interior și o detașare de problemele cotidiene, care îi vor face să devină de nerecunoscut.

Se vor bucura așadar de sănătate, de sport și prieteni, de soare și mare, de natură, de mâncare.

Mai mult decât atât, își doresc să își hrănească sufletul cu tot ceea ce le face bine. Vor citi o carte bună, vor merge la un spectacol preferat, vor picta sau vor dansa, vor practica toate acele hobby-uri despre care știu că le aduc fericire, însă pe care le uitaseră, le neglijaseră de multă vreme.

Este o perioadă de regenerare și remodelare emoțională și spirituală, iar Taurii au găsit cea mai frumoasă cale de a o traversa.

Citeste si:
Horoscop: Zodiile care (re)găsesc iubirea în Februarie 2023
Horoscop: Zodiile care...
Foto: Billion Photos/ shutterstock.com

Zodii binecuvântate în iulie 2022: Zodia Gemeni

Nativii Gemeni pur și simplu radiază în luna iulie 2022. Primesc darul comunicării, așadar vor ști să destindă orice situație tensionată, vor ști să capteze atenția celorlalți, vor reuși să convingă și vor ști ce să spună pentru a cuceri.

Au parte de momente pline de iubire alături de toți cei dragi, iar în viața de cuplu romantismul este la superlativ.

Alături de persoana iubită vor trăi frumos, ca într-o lună de miere, în care se vor bucura de tot ceea ce dragostea le poate oferi.

Cei singuri au șanse foarte mari să își întâlnească sufletul pereche în această lună, căci astrele le aduc noroc în dragoste, șarm și strălucire.

Zodii binecuvântate în iulie 2022: Zodia Leu

Nativii Leu vor reuși să pună o pauză ritmului intens în care sunt obișnuiți să activeze și să lase calmul să le pătrundă în viață. Așadar vor deveni mai liniștiți, mai atenți la acele lucruri care le hrănesc sufletul și le aduc fericire, îndepărtându-se de muncă și ambiții.

Destul de atipic acest comportament pentru nativul Leu am putea spune. Însă ceea ce contează, în esență, este că Leii se vor simți deconectați de griji, ca într-o vacanță de vis, în care doar se distrează sau se relaxează, se simt bine și fac ce vor ei.

Aceasta este energia astrală pentru nativii Leu, astfel încât aceștia se pot reface fizic și psihic, într-o perioadă în care gândurile și planurile se așează altfel, mai lent și mai bine, ca o mâncare gătită atent la foc mic.

Iulie 2022 este o lună în care Leii primesc energie eliberatoare și regenerantă, fiind ca un nou start pentru restul lunilor din acest an, când vor avea noi provocări.

Zodii binecuvântate în iulie 2022: Zodia Capricorn

Luna iulie 2022 le aduce nativilor Capricorn acel imbold de care aveau nevoie pentru a depăși o perioadă de criză interioară ce se desfășura pe o perioada lungă de timp.

Deși fiecare nativ Capricorn are o hartă astrală unică, totuși în interiorul lor acești nativi, dintr-un motiv sau altul, s-au simțit ca în purgatoriu, având nevoie să ia unele decizii importante care vizează viața personală, dar care, din păcate, nu se pot pune în practică peste nopate.

De ce? Pentru că orice schimbare adevărată necesită lucrul cu noi înșine și trebuie să recunoaștem că aceasta este o sarcină foarte grea.

În iulie 2022 astrele îi forțează cumva pe Capricorni să facă pași în față, astfel încât să depășească o serie de blocaje care i-au ținut în loc de multă vreme.

La finalul acestei luni Capricornii se vor simți răvășiți, însă eliberați, cu o senzație de descătușare emoțională și spirituală.

Sursa foto articol: Andrey_Popov/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri