28 Iunie 2022 publicat în Horoscop 547 share-uri

În numerologie, femeia cu Cifra Destinului 9 (Anul Nașterii 9) este guvernată de planeta Neptun, ceea ce îi conferă un aer misterios, romantic și visător, dar totodată îi dăruiește putere interioară, perseverență, independeță și spirit de lider. Aflați mai multe informații despre Femeia cu Cifra Destinului 9 în rândurile ce urmează.

Cum calculezi Numărul Destinului?

Înainte de toate, te invităm să aflii care este Cifra Destinului care te reprezintă.

Această cifră a destinului este specifică nașterii fiecăruia, iar în numerologie se calculează adunând, apoi reducând numerele incluse în data nașterii.

De exemplu dacă cineva este născut pe 29.01.1982, cifra destinului va fi: 2+9+1+1+9+8+6=36, apoi 3+6=9

Așadar, în acest exemplu, cifra destinului va fi 9.

Femeia cu Cifra Destinului 9

Femeia cu Numărul Nașterii 9 este misterioasă și romantică, fiind foarte sensibilă în ceea ce privește propria sa viață, visurile ei, aspirațiile și intimitatea. Așadar, cu greu ajunge cineva să o cunoască cu adevărat, astfel încât această femeie să aibă curaj să se destăinuie, să își dezvăluie vulnerabilitățile. Pentru majoritatea celor din jurul ei, femeia cu Cifra Destinului 9 este privită ca fiind puternică și inteligentă, responsabilă și foarte ambițioasă, având o putere de muncă fabuloasă și o perseverență de invidiat, ceea ce îi permite să muncească oricât este nevoie pentru a-și atinge țelurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Testul Secvențelor de Numere Divine: Care este mesajul îngerilor pentru tine? Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

În general, femeia cu Cifra destinului 9 are țeluri înalte, mai ales când vine vorba de carieră. De asemenea, este perfecționistă și meticuloasă, așadar va face tot ce îi stă în putință pentru a ajunge pe culmile planurilor sale în carieră.

De asemenea, această femeie prezintă o puternică intuiție, în special legată de oameni. Îi va fi natural să înțeleagă scopurile ascunse ale celorlalți și va recunoaște minciuna, chiar și când nu știe care este adevărul. Citește oamenii precum cărțile deschise și îi este foarte ușor să comunice, mai ales când știe ce vor ceilalți să audă.

Este bine să nu încercăm să mințim această femeie, căci va ști încă de la primele cuvinte rostite. În dragoste își găsește greu sufletul pereche, însă drumul sau către cuplul ideal nu este dureros. Rămâne într-o relație cât timp flacăra dragostei arde cu putere. Altfel, se plictisește și merge mai departe, fără prea multe regrete. Consideră că fiecare relație este o nouă experiență frumoasă pentru ea și va rămâne în cuplu atât timp cât este fericită.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Femeia cu Cifra Destinului 9: în carieră

Femeia cu Numărul Nașterii 9 are ambiții mari încă de la vârstele copilăriei. Se remarcă la școală fie prin talentul sau la materiile artistice, fie prin note mari sau abilități sportive deosebite. În tot cazul, într-un fel sau altul ea va excela și va fi cunoscută în școala unde învață.

Mai târziu ambițiile sale cresc, așadar va ținti tot mai sus în viață, la posturi de lider, de conducere sau chiar la afaceri personale.

Prin natura sa, femeia cu Cifra Destinului 9 este un lider, având mereu soluții la probleme dificile, făcându-se cu ușurință remarcată și fiind foarte de greu de egalat când vine vorba de muncă și perseverență.

Așadar, mai mereu va ocupa posturi importante, însă, ca și în dragoste, nu va rămâne blocată în acestea atunci când munca nu îi mai aduce satisfacțiile dorite, ci va merge mai departe, către alte zări. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri