8 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 1689 share-uri

Zeițele au inspirat omenirea încă din timpuri străvechi, fiind întruchipate după frumusețe și după puterile lor, după protecție și dăruință. Deși multe culturi ale lumii le-au pus nume diferite și le-au înfățișat în moduri diverse, totuși este important de observat că indiferent de locul în lume, oamenii au făcut referire la aceleași mari valori divine, cum ar fi protecția și securitatea, fertilitatea și abundența, iubirea și împlinirea, dreptatea și echilibrul etc. În astrologie, fiecărei zodii i se adresează o Zeiță superemă și vă invităm să descoperiți ce zeitate vă guvernează, vă protejează și vă reprezintă zodia.

Zeița care protejează zodia Scorpion: Persefona (Proserpina)

Zeița venerată pentru frumusețea sa, le conferă Scorpionilor puterea seducției și misterul magnetismului.

Scorpionii primesc, de asemenea, darul împuternicirii și al adaptării, căpătând abilități fantastice de a depăși toate încercările vieții. Scorpionii mai au, de asemenea, puterea de a transforma circumstanțele în favoarea lor, reușind să iasă învingători chiar și din cele mai neprielnice situații.

Zeița care protejează zodia Săgetător: Artemis (Diana)

Artemis era zeița vanatoarei, cu abilități excelente și una dintre cele trei zeițe fecioare ale Muntelui Olimp împreună cu Atena și Hestia. Săgetătorii devin astfel oameni care acționează prin viteză, sunt prompți și energici, călătoresc din pasiune și pot fi acaparați de istorie (fie a civilizațiilor, fie de arheologie sau arte vechi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Săgetătorii devin, sub protecția lui Artemis, persoane foarte independente, care luptă pentru idealurile lor, dar uneori pot fi foarte conservatori.

Zeița care protejează zodia Capricorn: Hera (Juno)

Hera, soția lui Zeus și Regina Cerului, impune putere și ordine, bună gestionare a resurselor, dar totodată este și necruțătoare.

Pentru Capricorni, Hera le oferă puterea de a obține ceea ce își doresc în viață, de a se remarca și de a nu se lasă manipulați de alții, dar totodată au capacitatea de a privi în interiorul lor, de a se dezvolta spiritual, de a-și găși echilibrul și chemarea.

Foto: Warm_Tail/ shutterstock.com

Zeița care protejează zodia Vărsător: Atena (Minerva)

Atena este fiica lui Zeus și s-a născut înarmată și deja adultă din capul tatălui ei Zeus. Ea este Zeița războiul și protectoarea supremă totodată, apărând orașele și oamenii în fața răului. Mai este cunoscută ca zeiță a a înțelepciunii, gardianul eroilor și patronul artizanilor.

Vărsătorii primesc astfel înțelepciune și minte strălucită, putere de muncă, dar și capacitate de intimidare. Devin persoane protective, dar sunt capabili să înceapă un război cu răufăcătorii, agresorii, cu mincinoșii chiar. Nu vor tolera nedreptatea și mai ales abuzul asupra celor slabi.

Zeitatea care protejează zodia Pești: Psyche

Psyche este sufletul uman personificat în zeitate, este tot ce este bun și rău, slab și puternic în ființa umană. Psyche îi invită pe oameni să fie puternici și în siguranță, mai ales când alții îi judecă.

Nativii Pești primesc astfel puterea de autocontrol și pace interioară, primesc bunătate, dar și forța de a face rău totodată, primesc intuiție și capacitate de clarviziune. În funcție de cum își vor echilibra toate aceste daruri, Peștii pot găsi pacea interioară.

Sursa foto articol: A StockStudio, Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri