8 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 1689 share-uri

Zeițele au inspirat omenirea încă din timpuri străvechi, fiind întruchipate după frumusețe și după puterile lor, după protecție și dăruință. Deși multe culturi ale lumii le-au pus nume diferite și le-au înfățișat în moduri diverse, totuși este important de observat că indiferent de locul în lume, oamenii au făcut referire la aceleași mari valori divine, cum ar fi protecția și securitatea, fertilitatea și abundența, iubirea și împlinirea, dreptatea și echilibrul etc. În astrologie, fiecărei zodii i se adresează o Zeiță superemă și vă invităm să descoperiți ce zeitate vă guvernează, vă protejează și vă reprezintă zodia.

Horoscopul Feminității Divine: Zeița care îți guvernează zodia

Zeița care protejează zodia Berbec: Nike (Victoria)

Zeița Nike apare înaripată, condusă de Zeus, ca mesager. Ea este cea care zboară deasupra victoriei și împarte laurii și simbolizează puterea de a învinge, succesul, precum și perseverența și dorința de a ieși din stereotipuri și rutină.

Nike (Victoria) inspiră curaj și asumare, aduce energie vitală și motivație, optimism și dinamism.

Zeița care protejează zodia Taur: Afrodita (Venus)

Afrodita îi conferă Taurului puterea de atracție, sexualitatea și frumusețea, dar și capacitatea de a manipula prin forțe proprii, precum și de a se impune în fața celorlalți.

Afrodita aduce, de asemenea, o afinitate către toate valorile materiale, către artă și lux, către stil și eleganță, purtând noroc în atragerea banilor. Afrodita îndeamnă, de asemenea, către dăruință, către implicarea în ceea ce înseamnă ajutorul celui năpăstuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zeița care protejează zodia Gemeni: Iris (Arcus)

Zeița curcubeului care s-a căsătorit cu Zephyr. Mama a lui Pathos, Iris este cea care aduce rezolvare prin comunicare și mediere și sporește capacitățile de reflexie și gândire asupra experiențelor vieții. Așadar Gemenii primesc puterea cuvântului, mintea clară, optimism și voie bună, precum și capacitatea de a rămâne veseli și de a ști să glumească.

Foto: Ironika/ shutterstock.com

Zeița care protejează zodia Rac: Demetra (Ceres)

Demetra i-a învățat pe oameni să cultive pământul și să se bucure de roadele acestuia, așadar aduce fertilitate și prosperitate, resurse pentru familie, dar și pentru suflet. Nativii Rac primesc căldură maternă de la această zeiță, dar și puterea de a face sacrificii mari pentru a avea grijă de cei dragi sau pentru a realiza ceea ce își doresc.

Zeița care protejează zodia Leu: Eos (Aurora)

Cea care anunță lumina Soarelui, venirea zorilor, Aurora este zeița încrederii și a veștilor bune și le oferă Leilor încredere în sine, strălucire și curaj.

Aurora este asociată, de asemenea, cu dorința de asumare a riscurilor și înclinarea către o viață trăită intens, cu pasiune.

Zeița care protejează zodia Feciară: Hestia (Vesta)

Hestia îi protejează pe cei slabi, aduce atenție sporită și sensibilitate, dar și bunătate și dăruință. Sub protecția acestei zeițe, Fecioarele de bucură de unitate, ordine, bunăstare, dar și de o bună capacitate în a observa detaliile și adevărul. Fecioarele devin perseverente în muncă și optimiste în viață, atente la emoțiile celorlalți, empatice și altruiste.

Zeița care protejează zodia Balanță: Themis

Zeița protectoare a Balanțelor este Themis, care aduce cu sine moderația și cumpătarea, precauția și instinctul matern.

De asemenea, această zeiță îi ajută pe nativii Balanță să se focuseze într-o direcție anume, să își identifice resursele și să le folosească pentru a merge către succes pe drumul lor. citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri