25 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 201 share-uri

Privit în ansamblu, horoscopul dragostei pentru zodia Vărsător în anul 2022 este unul care pune mizele pe romantism, pe acțiune și hotărâre, pe senzualitate și rezultate în iubire. Este un an al remodelării interioare pentru Vărsători, în care relațiile și iubirea vor ocupa loc fruntaș în lista lor de priorități. Descoperiți previziunile astrale complete pentru nativii Vărsător în 2022, privind relațiile, dragostea și familia.

Horoscop dragoste 2022 Vărsător: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Celibatarii zodiei Vărsător au un an propice iubirii, au noroc în dragoste și sunt favorizate legăturile puternice, profunde, care promit o relație de lungă durată.

Șarmanți, romantici și cu un umor aparte, nativii Vărsător sunt atrași de discuțiile care le stârnesc curiozitatea intelectuală și tocmai de un astfel de partener s-ar putea indrăgosti.

Șansele cele mai mari de a întâlni o persoană interesantă și de a simți fluturi în stomac sunt în perioada verii și în prima jumătate a toamnei.

Un aspect interesant îl reprezintă fostele iubiri. O dragoste mai veche, poate neîmplinită la momentul respectiv, se reaprinde în inimile unor Vărsători. Pot reîntâlni acea persoană și poate că vor încerca să testeze, să vadă dacă pot acum să aprindă o văpaie pe care altă dată nu au reușit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

În ultimile două luni ale anului trebui să fie atenți la potențialii parteneri pe care îi întâlnesc, căci ar putea începe o relație care ascunde minciuni din partea celuilalt.

Credit photo: Angelina Egorova/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri