21 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 13 share-uri

Horoscopul dragostei și al relațiilor pentru nativii Capricorn în anul 2022 se anunță plin cu evenimente în sfera familiei, a iubirii pasionale, a remodelării interioare. Vă invităm să descoperiți previziunile astrale complete privind relațiile și iubirea Capricornului pentru acest an.

Horoscopul dragostei 2022 Capricorn: previziuni generale

Planul amoros al nativului Capricorn este efervescent și piperat în anul 2022. Se întâmplă atât de multe lucruri în relația lor de iubire, au percepții revelatoare, descoperă noi dimensiuni ale relației lor, nevoi noi și experiențe care le schimbă modul în care priveau relația de cuplu. Toate acestea le produc o remodelare interioară, o redefinire în bine care îi ajută să se bucure mai mult de relația lor și să își dezvolte interacțiunile intime.

Primăvara și vara este foarte propice relațiilor și indrăgostirii.

Totuși, este posibil ca unele persoane din trecut să reapară în viața prezentă a Capicornului, ceea ce îi răscolește și îi poate trage într-o capcană. În funcție de trecutul lor și de alegerile prezente, pot plăti datorii karmice sau pot fi înșelați.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Relațiile cu prietenii și cele profesionale se pot schimbă în acest an, spre beneficiul Capricornului.

Horoscop 2022 Cpricorn: relațiile și prietenia

Așa cum spuneam mai sus, astrele aduc multe vești bune în viața amoroasă a nativilor Capricorn.

Cei implicați deja într-o relație vor lua o direcție clară în cuplu în acest an: fie pun capăt relației și se gândesc cum să facă acest lucru cu blândețe, fără a răni partenerul și fără a-l lasă în situații dificile, pe când alții pot hotărî să ducă relația actuală la alt nivel, să aprofundeze legătura emoțională și să pipereze experiențele din dormitor.

În primăvară și vară vor fi cele mai multe ocazii ca nativii Capricorn să repare rupturile din relație, să alunge rutina din cuplu și să reaprindă flacăra iubirii.

Atenție însă la datoriile karmice ale acestui an, acele datorii care țin de relații. Nativii Capricorn care au călcat strâmb pot fi dați de gol în acest an sau pot suferi o serie de consecințe ca urmare a faptelor lor. De asemenea, astrele recomandă atenție deosebită celor care se reîntâlnesc sau sunt abordați de foști iubiți sau foști prieteni/colaboratori cu care s-au certat în trecut, căci aceștia vor încerca să le recâștige încrederea pentru a obține un serviciu de la Capricorn. Nativii pot fi înșelați, păcăliți, umiliți.

În sfera prietenilor, nativii Capricorn vor face unele modificări. Este posibil să piardă unii prieteni, dar își vor face alții noi.

Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

În ceea ce privește parteneriatele de afaceri, Capricornii par să se afle în plină ascensiune profesională, astfel că reușesc să încheie parteneriate profitabile, în special pentru viitorul apropiat.

Și în privința afacerilor datoriile karmice pot fi cerute nativilor Capricorn, mai ales dacă ascensiunea acestora s-a realizat nedrept sau pe meritele altora.

Horoscop 2022 Cpricorn: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Capricornii singuri au în față un an interesant privind relațiile amoroase. Pot începe mai multe relații, majoritatea fiind legături karmice, dar cu precădere în lunile primăverii și ale verii au șansa să întâlnească o persoană cu adevărat specială, foarte posibil sufletul lor pereche.

Este un an în care au multe de învățat în privința dragostei, pot citi cărți, pot urma unele cursuri, pot cere sfaturi de la specialiști pentru a învață să gestioneze, să recunoască, dar mai ales să clădească o relație de iubire sănătoasă, echilibrată.

Vor descuperi multe valori și nevoi interioare, traume ale trecutului pe care le ignorasera și care se reflectau în acele alegeri greșite pe care le făceau și le repetau în cuplu.

2022 este un an propice dragostei și dezvoltării emoționale, al ascensiunii spirituale, al redescoperirii și remodelării interioare, dar și al vindecării traumelor din trecut.

Foto articol: ivgaphotographer/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri