18 ianuarie – Luna plină a Lupului: Lupa astrală este întoarsă către interiorul nostru.  Strigătul Lupului este în noi! 

14 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 3416 share-uri

Strigătul de putere personală se cere auzit, ne învață această lună plină în Rac! Luna plină în Rac de pe 18 ianuarie ne îndeamnă să facem pace cu umbrele și emoțiile noastre, să ne eliberăm de fricile și angoasele noastre pentru a renaște și a ne transforma viețile în cel mai bun mod posibil.  

Pe 18 ianuarie, ora 1.48 (ora României) are loc prima lună plină a anului 2022, luna specială a lui ianuarie ce cade la 27 de grade în semnul Racului, un semn de apă guvernat de Luna însăși și asociat emoționalului, intuitivului, sentimentelor profunde, dar și familiei. Spre deosebire de ultima lună plină a anului 2021, care a căzut în semnul Gemenilor, un semn de aer, și într-o conjuctură norocoasă cu Jupiter, impulsionându-ne să dăm pagina capitolelor vieții noastre și să ne manifestăm dorințele și visurile noastre cele mai profunde, această lună plină în Rac vine cu o altă energie. Este una introspectivă si a autocompasiunii care ne centrează înspre noi înșine și ne stimulează să ne găsim acel grad de confort emoțional suficient de înalt încât să ne simțim acasă oriunde ne-am afla, poate chiar în interiorul propriei minți sau al propriului suflet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Editura Publisol lansează volumul II din seria „Carol al II-lea - Între datorie și pasiune. Însemnări zilnice (1904-1951)”

Prima lună plină a lui 2022 (în semnul Racului) întoarce lupa astrală către interiorul nostru

De asemenea, merită menționat și un alt aspect astral deosebit și puternic, care intensifică energia acestei luni pline. Pluto, planeta morții, a renașterii și a transformării (în mitologie, Pluto este zeul lumii subterane a umbrelor), creează un aspect de opoziție cu Luna Plină, dar se întâlnește și cu atotputernicul Soare pe bolta cerească, ca un îndemn de a lăsa să se stingă întunericul și a ne elibera de toate acele lucruri care ne împovărau sau ne măcinau sufletul, toate îngrijorările, anxietățile, toate fricile și traumele trecutului care încă ne bântuie ocazional prezentul. “Conjuctura Soarelui cu Pluto iluminează toate acele lucruri de care ne ascundeam până acum, emoții și frici ascunse adânc și toate acele modalități prin care nu ți-ai permis să strălucești și să fii cine ești cu adevărat”, confirmă și astrologul Kirsty Gallagher într-un articol publicat pe https://www.express.co.uk

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

De asemenea, deoarece această Lună Plină în Rac creează un aspect de trigon și cu Neptun, planeta misterului, a spiritualității și a imaginației, este posibil să “simțim” anumite energii sau vibrații în preajma noastră, să avem vise premonitorii sau care ne ghidează către o soluție mult așteptată a unei probleme, să fim extrem de creativi și imaginativi, iar spiritul nostru să interacționeze mai ușor cu celelalte lumi.

Foto: fon.tepsoda /Shutterstock

Aceste împrejurări astrale care au loc la început de an ne îndeamnă astfel să ne găsim puterea interioară de a ne confrunta cu toate acestea și de a le lăsa să plece în spațiul lor vid, astfel încât noi să ne găsim liniștea și pacea pentru a putea renaște și a face o serie de schimbări și transformări necesare în viețile noastre. A ne resuscita viețile pe termen lung înseamnă și a ne lua puterea înapoi în mâinile noastre, de a nu mai permite altor oameni, credințe limitative, gânduri, frânturi din trecut să ne mai țină pe loc, într-un blocaj al potențialului nostru.

Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Este timpul să încetăm să ne mai spunem că “o să facem acel lucru pe care ni-l dorim foarte mult atunci când/dacă acel cineva, acel ceva va… etc”, să nu ne mai trăim viețile în condiționări și limitări care de fapt nu sunt ale noastre, să nu mai depindem de alții pentru a ne vedea visurile cu ochii și să permitem vocii interioare să iasă la suprafață și să își vorbească propriul adevăr. “EU POT”, “TU POȚI”… acestea sunt mantrele cheie ale acestei luni pline speciale.

Strigătul Lupului este în noi!

Foto: carlosdelacalle /Shutterstock

Gândiți-vă că poate nu întâmplător lunii pline din ianuarie i se mai spune și “luna lupului” în tradiția amerindiană cu referire la lupii care urlă la luna în această perioadă, în miez de iarnă rece și întunecată. Dacă inițial, se credea că urletul lupilor din miez de noapte era un semn al foamei în perioadele lungi și lipsite de resurse de hrană ale iernii, astăzi oamenii de știință sunt de părere că aceste vocalizari ale lupilor sunt folosite pentru ca aceste animale puternice să își delimiteze teritoriul, pentru a localiza diverși membri din haite lor, pentru a-și consolida legăturile “sociale” din interiorul haitei și pentru a-și coordona procesul de vânătoare, într-un cuvânt pentru a-și asigura propria supraviețuire și pe a celorlalți.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an!

Asemenea lor, strigătul nostru trebuie să fie eliberator, să ne conecteze de noi înșine și unii de ceilalți, să ne coordoneze mișcările și acțiunile noastre, să ne ajute să ne regăsim pentru a-i putea găși pe ceilalți. Chiar dacă de data aceasta nu ne concentrăm pe acele aspecte luminoase ale ființei noastre, părțile întunecate și umbrele noastre merită aceeași atenție pentru a putea evolua.

“Luna Lupului care are loc în timpul iernii moarte este un timp al transformării și al instrospecției”, spune Stînă Garbis, astrolog, pentru https://www.popsugar.co.uk . “Este un moment perfect pentru a conștientiza care sunt acele lucruri de care ai nevoie pentru a avea o viață împlinită și plină de succes. Este un moment bun pentru a vedea ce îți lipsește și pentru a găsi adevăr în acele lucruri după care sufletul tău tânjește. Este despre sacrificiu și găsirea adevărului personal, despre a-ți descoperi scopul și despre cum acesta este legat de o perspectivă mai amplă și de societate ca un întreg.”

A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023 Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Împreună în arte și simțiri

Foto fr si main: Pomme Home /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri