25 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 201 share-uri

Privit în ansamblu, horoscopul dragostei pentru zodia Vărsător în anul 2022 este unul care pune mizele pe romantism, pe acțiune și hotărâre, pe senzualitate și rezultate în iubire. Este un an al remodelării interioare pentru Vărsători, în care relațiile și iubirea vor ocupa loc fruntaș în lista lor de priorități. Descoperiți previziunile astrale complete pentru nativii Vărsător în 2022, privind relațiile, dragostea și familia.

Horoscopul dragostei 2022 Vărsător: previziuni generale

Anul 2022 este propice dragostei pentru nativii Vărsător. Aceștia vor fi în permanență interesați de planul lor emoțional, de ce le lipsește pentru a fi fericiți în cuplu și în familie, iar mai mult decât atât, astrele îi vor împinge la revizuirea modului în care comunică și relaționează cu ceilalți.

Acest trend de revizuire a comportamentului propriu în relații de orice fel a început deja încă din 2021, când nativii Vărsător și-au identificat deja unele puncte slabe, zone unde au nevoie să își îmbunătățească abilitățile, chiar dacă această intervenție îi determină să iasă din confort.

Depășirea rutinei și a limitelor nu va fi tocmai comodă, dar nativii sunt hotărâți să îmbunătățească toate aceste aspecte din viața lor, chiar dacă înseamnă să își remodeleze lumea interioară.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Relațiile și parteneriatele vor merge din ce în ce mai bine, datorită acestei deschideri mai mari a Vărsătorilor.

Vor fi și câteva momente de eclipsă în zona relațiilor pentru nativii Vărsător, dar și perioade de retrogradări, când este indicat ca aceștia să fie atenți cu precădere la noile conexiuni, mai exact la calitatea acestora, pentru a nu fi înșelați.

Horoscop 2022 Vărsător: relațiile și prietenia

Prietenii Vărsătorilor se vor simți băgați în seamnă în acest an, ca să zicem așa, căci Vărsătorii vor ieși mai des, vor da mai multe telefoane, vor fi mai prezenți în viața socială decât au fost în ultimii doi ani.

Vărsătorii regăsesc și chiar dezvoltă acea energie interioară a comunicării, iar aceste acțiuni de autoschimbare vor fi valabile chiar și în cazul nativilor mai introvertiți.

Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Vărsătorii au înțeles din ultimii ani că nu își pot menține echilibrul, nici sănătatea emoțională fără să dețină control asupra relațiilor pe care le au cu ceilalți, fără să le dezvolte, fără să le ordoneze într-o logică emoțională în viața lor.

Este posibil să renunțe la unele prietenii sau parteneriate ori să renegocieze interacțiunea și limitele comunicării cu unele persoane. Poate pentru unii devin prieteni apropiați, iar pentru alții mai puțin serviabili.

Vărsătorii se vor îndepărta de acele persoane față de care singurele interacțiuni par a fi scopurile celuilalt. Vor echilibru în relațiile lor și nu mai sunt dispuși să facă compromisuri.

Foto: Mukanoff/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Vărsător: viața de familie

Viața de familie și relația de dragoste a nativilor Vărsător se poate îmbunătăți considerabil în 2022. Deși Vărsătorii fac tot felul de astfel de acțiuni încă din 2021, totuși în 2022 își stabilesc obiective mai clare, detectează vulnerabilitățile relației și vor ști țintit unde trebuie să lucreze mai mult, își vor îmbunătăți tehnicile de comunicare, iar toate astea sunt piperate cu romantismul și șarmul pe care astrele le aduc nativilor în 2022.

Kudika.ro îți oferă Tarot online Horoscop: Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului – ar suci mințile oricărui bărbat, dacă ar dori Horoscop - Cele mai de succes zodii în 2023: în sfârșit a venit și rândul lor!

În cazul relațiilor stabile, bazate pe iubire sănătoasă și respect reciproc, Vărsătorii vor ști cum să alunge rutina din cuplu, cum să reaprindă flacăra iubirii, să crească încrederea și să aprofundeze conexiunea cu partenerul de cuplu. Viața intimă va fi, de asemenea, mai piperată, Vărsătorii vor avea curajul și curiozitatea de a pune în practică diverse fantezii, astfel că relația lor devine tot mai puternică și mai frumoasă.

Vărsătorii implicați în relații toxice vor găsi în 2022 puterea de a ieși din acestea, vor ști să se despartă cu tact și fără tensiuni suplimentare, vor căuta să rănească cât se poate de puțin partenerul, poate chiar să păstreze o relație de prietenie după despărțire. Citește continuarea în pagina 2 >>

Au tras lozul câștigător al norocului în Decembrie 2022: 3 zodii care sunt cu adevărat binecuvântate de univers în ultima lună a anului Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Horoscop de Ziua Îndrăgostiților 2023: ce planuri are Cupidon de 14 februarie pentru fiecare zodie în parte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri