11 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 623 share-uri

Prima luna a lui 2022 începe cu evenimente astrologice importante, iar poate cel mai însemnat dintre acestea îl reprezintă retrogradarea planetei Mercur din 14 ianuarie până pe 4 februarie, întâi în semnul înțeleptului și rebelului Vărsător, apoi din 25 ianuarie în semnul calculatului Capricorn. Aflați ce așteptări să avem de la această perioadă și cum va influența Mercur Retrograd fiecare zodie în parte.

Balanță

În perioada în care Mercur este retrograd, nativii Balanță vor simți că lucrurile stau pe loc sau evoluează foarte lent, idiferent de eforturile pe care aceștia le depun. Așadar, decât să piardă energie și nervi în încercarea de a da un brânci Universului, nativii Balanță s-ar putea concentra mai mult pe relaxare, pe o perioadă de odihnă binemeritată și de reconecatre cu nevoile interioare.

Este timpul ca Balanțele să își acorde mai mult timp, să se îngrijească de frumusețea și sănătatea lor, de aspectul fizic, poate să facă mai mult sport, să fie mai atente la ce mănâncă și chiar la ce gânduri au, căci vor dori să umeze o cură de „detoxifiere mintală”.

Scorpion

Mercur retrograd le oferă nativilor Scorpion timp pentru a medita asupra casei lor. Este acesta sanctuarul lor de liniște, de motivație, de stare de bine? Nativii Scorpion vor simți nevoia să schimbe unele lucruri prin casă sau chiar în birou, schimbări care le vor aduce atât frumusețe în viață, cât și ușurință. Pur și simplu vor să schimbe mediul astfel încât să fie în armonie cu nevoile lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC

Nu este încă vremea marilor achiziții, dar o schița amănunțită poate fi realizată în această perioadă.

Atenție la călătorii, căci pot să apară tot felul de obstacole și situații neprevăzute. Dacă puteți, poate ar fi o idee bună să amânați călătoriile lungi.

Săgetător

În perioada în care Mercur este retrograd, nativii Săgetător se pot simți incorsetați. Dacă vor dori să se implice într-o discuție mai importantă, nu vor avea instrumentele comunicării, necesare pentru a convinge. Dacă vor dori să țină un discurs, acesta nu va fi suficient de motivant. Dacă vor dori să facă investiții, riscă să piardă unele bunuri.

Cu alte cuvinte, mare lucru nu pot obține în această perioadă, însă se pot concentra pe definirea, delimitarea a ceea ce își doresc, ca mai târziu să pună în practică.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Așadar, dacă vor o discuție importantă, este vremea să caute argumentele ca mai târziu să le expună. Dacă vor o investiție, este timpul să cântărească atent toate riscurile. Dacă doresc un parteneriat profitabil, au răgaz până găsesc aliatul potrivit. Pot plănui acum, ca mai târziu să pună în practică.

Capricorn

În perioada retrogradării lui Mercur prin zodia Vărsătorului, nativii Capricorn pot simți că trebuie să aibă mai mult control asupra finanțelor, asupra achizițiilor și cheltuielilor. Dacă așteaptă să primească bani de undeva, aceștia pot întârzia să vină. Așadar nativii Capricorn trebuie să fie pregătiți să facă față acestei perioade cu bani care provin din propriile economii. De asemenea, pot învăța să facă mult cu bani puțini.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

După data de 26 ianuarie, când avem Mercur retrograd chiar în zodia Capricornului, putem spune că este vremea ca nativii să privească mai atent la propria lor imagine, statut. Așadar, aceștia se pot preocupa mai mult de modul în care arată, se îngrijesc mai mult, poate se hotărăsc să facă sport, iau măsuri cu privire la sănătate și așa mai departe. Sperăm să țină acest avânt, căci le va aduce numai beneficii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri