Primul Mercur Retrograd din 14 ianuarie în Vărsător/Capricorn: vântul schimbării șuieră în ferestrele vieții, iar succesul nostru trebuie să ne onoreze

11 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 623 share-uri

Prima luna a lui 2022 începe cu evenimente astrologice importante, iar poate cel mai însemnat dintre acestea îl reprezintă retrogradarea planetei Mercur din 14 ianuarie până pe 4 februarie, întâi în semnul înțeleptului și rebelului Vărsător, apoi din 25 ianuarie în semnul calculatului Capricorn. Aflați ce așteptări să avem de la această perioadă și cum va influența Mercur Retrograd fiecare zodie în parte.

Vărsător

Primul Mercur retrograd din 2022 îi îndeamnă pe nativii Vărsător să privească în interiorul lor. Până pe 25 ianuarie, aceștia vor fi atenți la modul în care ceilalți îi privesc, la impresia pe care o fac, de multe ori dorind să transmită mult mai mult decât reușesc. Este bine să fie foarte atenți la modul în care comunică.

După data de 26 ianuarie, Mercur retrograd aduce la lumină intuiția puternică a acestor nativi. Cu siguranță, încă de la începutul acestui an, Vărsătorii au avut unele întrebări interioare, ale căror răspunsuri necesită decizii importante, poate cu ecou pentru întreaga viață.

Așadar, în această perioadă, trebuie să fie conștienți că toate răspunsurile se află în interiorul lor, subconștientul este intens activat, pot avea vise revelatoare, astfel că vor ști încotro trebuie să mergă, chiar dacă încă nu vor lua deciziile finale. Este important să se înțeleagă pe ei înșiși pentru a lua decizii în armonie cu spiritul lor, cu credințele și valorile actuale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Pești

Mercur retrograd este răscolitor pentru nativii Pești, care pot cădea acum în capcanele trecutului sau ale melancoliei. Multe amintiri revin în gândurile acestora, în special cele mai puțin plăcute, iar această umbrire a gândurilor poate afecta relațiile pe care le au cu ceilalți.

Pot evalua greșit o relație actuală cu o persoană iubită sau din familie, pentru că o privește prin prisma unor amintiri neplăcute, căpătând astfel o opinie dezechilibrată în raport cu realitatea privind calitatea acelei relații actuale.

Sfatul nostru este ca nativii să încerce să culeagă lecțiile acelor experiențe, ca mai apoi să închidă sertarul amintirilor și să încerce să se reconecteze în prezent.

Credit foto articol: Vadim Sadovski/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri