17 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 63 share-uri

Anul 2022 este propice relațiilor amoroase pentru nativii Săgetător, care se vor bucura de viața alături de partener, vor ști să aducă în relație tot ce este mai bun, iar cei singuri vor face cuceriri cu ușurință. Descoperiți horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru zodia Săgetător.

Horoscopul dragostei 2022 Săgetător: previziuni generale

Astrele le aduc noroc în dragoste nativilor Săgetător în 2022, astfel că vor reuși să pună ordine în plan sentimental și să se bucure de experiențe extraordinare trăite alături de partenerul de viață.

Vor lua decizii importante, iar spre finalul anului pot suferi câteva furtuni emoționale, căci unele planete retrogradează în această perioadă.

În ceea ce privește relațiile de prietenie, Săgetătorii vor avea tendința să își extindă cercul de prieteni, poate să reia unele prietenii.

Atenție însă la parteneriatele de afaceri: este posibil ca nativii să se laude cu unele bunuri, ca apoi să fie nevoiți să le pună la comun, sau vor fi păcăliți. Așadar, discreție mare când vine vorba de planul financiar.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Săgetător: relațiile și prietenia

Așa cum spuneam mai sus, nativii Săgetător își vor face mai mulți prieteni, vor călători, sau pur și simplu vor vizita prieteni mai vechi, dorind să reia legăturile. În tot cazul, vor avea tendința să nu stea într-un singur loc, iar partenerul de viață se poate simți obosit de toate aceste plecări și drumuri, mai ales dacă acesta caută liniștea și relaxarea.

De asemenea, Săgetătorii trebuie să fie atenți și la calitatea prieteniilor pe care le leagă, căci pot fi folosiți de către ceilalți, pot suferi dezamăgiri sau pot fi mințiți. De asemenea, în încercarea de a relua unele prietenii, pot descoperi că oamenii aceia s-au schimbat.

În ceea ce privește relațiile de afaceri, este bine să nu lase oportunitățile să treacă, dar totodată să păstreze discreția în ceea ce privește bunurile pe care le au sau scopurile exacte. Aceasta pentru că este posibil ca noii parteneri de afaceri să se folosească de cele spuse de ei, să negocieze în dezavantajul Săgetătorilor sau chiar să îi înșele.

Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin
Foto: TreesTons/ shutterstock.com

Horoscop 2022 Săgetător: viața de familie

Relația de dragoste a nativilor Săgetător înflorește în 2022, romantismul atinge cote maxime, iar aceștia vor acorda atenție partenerului de viață, îi vor face mici surprize, vor organiza concedii și escapade.

Viața de cuplu va fi plină de dinamism, de surprize plăcute, de noi experiențe, așadar rutina nu va fi cuvântul potrivit pentru a descrie planul sentimental al acestor nativi. Însă, în toată această forfotă, ar fi bine ca Săgetătorii să fie mai atenți la apropierea emoțională de partenerul lor, la dezvoltarea relației în sensul profund al atașamentului, al conexiunii.

Nativii care se află în relații disfuncționale pot acționa radical, dorind despărțirea, simțindu-se pregătiți pentru a încheia o etapă din viața lor și fiind gata pentru un nou început. Nu vor avea prea multe resentimente, vor considera că aceasta este cea mai bună alegere pentru ei, iar în unele situații chiar au dreptate.

Kudika.ro îți oferă Tarot online Horoscop: Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului – ar suci mințile oricărui bărbat, dacă ar dori Horoscop - Cele mai de succes zodii în 2023: în sfârșit a venit și rândul lor!

În ceea ce privește membrii familiei, Săgetătorii le vor face câteva vizite, însă nu vor avea timp să petreacă prea mult lângă aceștia. Sunt mai ocupați cu propria lor relație, propria lor familie, sunt interesați de copii, de relația cu aceștia. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri