2022 - anul despre ”NOI”! Secvența angelică 222 activează frecvența iubirii, iar vibrația lui 6 favorizează CĂSĂTORIILE și familia

6 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 2237 share-uri

2022: Anul cu mulți 2 este anul despre ”NOI”! Am lăsat în urmă anul 2021 cu o energie universală 5 (care ne-a învățat lecția adaptării, a transformării și a flexibilității) și ne îndreptăm ochii și inimile pline de speranță și gânduri pozitive către noul an care tocmai a început, 2022. După experiența ultimilor 2 ani de pandemie, ni-l dorim să fie mai bun și mai blând cu noi toți, dar oare așa o să și fie?

Știința numerologiei vine însă în sprijinul nostru și face un pic de lumină în acest sens. Din punct de vedere numerologic, vibrația energetică a lui 2022 poate fi calculată extrem de ușor și este reprezentată de cifra 6. Astfel, 2022 = 2+0+2+2 = 6.

Ce este de fapt un an universal și de ce este important și util să îl cunoaștem și să luăm cunoștință și de semnificația sa? Fiindcă este asemenea unei amprente energetice a anului respectiv, trasând niște direcții și teme specifice pe care, într-un fel sau altul, le vom resimți și experimenta cu toții la un nivel global. Vă invităm să descoperim împreună ce valoare are un an universal 6 precum este 2022 și ce semnificație aparte are din perspectivă numerologică, mai ales că observăm în formularea sa și tripla menționare a cifrei 2.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Începe Spotlight: 14-16 octombrie, trei zile de spectacole multimedia în aer liber, în Bucureşti 23 DECEMBRIE - Ultima Lună Nouă a anului este în Capricorn și închide un ciclu karmic. Înainte către visuri și dorințe îndeplinite! Vrei să strălucești în noaptea dintre ani? Paiete, perle, strasuri – un must have pentru coafurile de Revelion!

2022 – un an universal 6, imprimat și cu vibrația secvenței angelice 222

Repetiția lui 2 în secvența de numere 2022 nu este nici ea întâmplătoare. 0 este aproape nul și nu face decât să accentueze rezonanța puternică a cifrei 2. “Energia lui 2 este despre răbdare, parteneriate și diplomație. Acest număr aducător de pace este extrem de sensibil și în ton cu peisajul emoțional al celorlalți oameni. În numerologie, 0 este un intensificator. Ori de câte ori apare un 0, amplifică atât aspectele optime, cât și pe cele provocatoare, ale numărului cu care interferează”, se arată pe https://astrostyle.com . În același timp, cifra 2 este un număr ce ne vorbește despre dragoste, dualitate, colaborare și negociere, comunicare, conlucrare, nevoia de echilibrare, echitate între a dărui și a primi, reciprocitate și potențial. De asemenea, 2 este și despre unificarea a două părți și găsirea unor compromisuri mutuale și a unui teren comun.

New York Roll, cel mai recent hit al patiseriei internaționale – la Angeline Cake Boutique Vinul, ca o simfonie a naturii Angeline Cake Boutique se extinde cu o a doua locație în zona de nord a Bucureștiului

Cu un 0 care nu modifică nimic la nivel structural, putem spune totodată că anul 2022 poartă cu el amprenta secvenței numerice 222, considerată o secvență angelică. Astfel, 222 poate fi perceput ca un semn divin că lucruri bune sunt pe cale să se întâmple, că ne îndreptăm în direcția bună, că se deschid posibilități și oportunități ce implică îndeplinirea visurilor și dorințelor noastre arzătoare sau că ne conducem sufletul către bucurie și scopul lui adevărat. Sunt unii numerologi care consideră numărul 222 ca pe un semn al omniprezenței Creatorului și că el facilitează iluminarea spirituală.

Foto: Miriama Taneckova /Shutterstock

2022 urmează unor 2 ani provocatori, 2020 și 2021, însă vine să cimenteze, să fundamenteze și să continue pe baza a ceea ce am învățat deja, lăsând drum liber unui nou început și unor noi capitole. După cum spuneam mai sus, 2022 este un an universal 6, iar într-un an cu această vibrație universală 6 accentul cade îndeosebi asupra relațiilor și a sentimentelor de iubire, asupra responsabilităților din cadrul acestora și al unor microcomunități la al căror bun mers contribuim, dar și asupra procesului de vindecare. 6 poartă încapsulată în sine și o energie părintească, hrănitoare care, în ciuda circumstanțelor externe și a fluctuațiilor energetice, caută să echilibreze, să modereze, să stabilizeze. Un părinte își va asuma cu inima deschisă și cu un anumit spirit de sacrificiu benevol anumite responsabilități de dragul armoniei, de dragul celor dragi și al iubirii, iar dragostea sa va fi sinceră.

Aventura gustului continua: NOODLZ Romania a deschis primul restaurant din Constanta Crama Liliac se așteaptă la o creștere a cifrei de afaceri cu 17% față de anul trecut 2023 are tema energetică a lui 7! Este o Poartă divină către Sine (anul Devenirii), un an despre TINE și decodificarea misiunii Sufletului tău

2022 este despre relații și sentimentul autentic de “acasă”, despre sinceritate în toate formele de iubire

Cu relațiile în centrul inimii noastre și în atenția noastră, vom simți mai acut nevoia de a construi sau de a consolida un cămin adevărat, de a fi în sânul familiei noastre, de a-i purta de grijă sau de a ne reuni cu unele persoane din familie pe care nu le-am mai văzut de mult, de a ne înfige rădăcinile sufletești și pragmatice pe niște fundații solide și sigure, de a găsi (chiar achiziționa în unele situații) acel loc în care să ne “SIMȚIM” acasă și să îl putem numi astfel. Așadar, anul 2022 va fi mai puțin despre EU (mine) și mai mult despre “NOI”, eu ca parte dintr-o minicomunitate în care dragostea primează. Da, ne vom dori să punem bazele unui sistem structural propriu ce are la bază relațiile și sentimentele dintre mine și TU/ceilalți. Citește continuarea în pagina 2 >>

Când este Black Friday (Vinerea Neagră) în 2022 și ce zile de reduceri au stabilit marile magazine? A început anul chinezesc al Iepurelui (Yin) de Apă: direcții energetice și previziuni generale pentru 2023. Fiți asemenea apei! O viață nouă, mai mult noroc și un destin mai blând pentru mulți Direcții energetice pentru Decembrie 2022, luna sacră cu energia universală a lui 9: Iubirea de sine e cât iubirea de tine. Puterea Eliberării!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri