6 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 2237 share-uri

2022: Anul cu mulți 2 este anul despre ”NOI”! Am lăsat în urmă anul 2021 cu o energie universală 5 (care ne-a învățat lecția adaptării, a transformării și a flexibilității) și ne îndreptăm ochii și inimile pline de speranță și gânduri pozitive către noul an care tocmai a început, 2022. După experiența ultimilor 2 ani de pandemie, ni-l dorim să fie mai bun și mai blând cu noi toți, dar oare așa o să și fie?

“Energia pe care ne-o oferă numărul 6 este cea a bunătății și a stabilității. Fiindcă în spectrul numeric 1-9 trece ușor de jumătate, el indică și faptul că vom câștiga înțelepciune și vom fi pregătiți pentru a folosi acest tip de cunoaștere pentru a merge mai departe”, explică Seth Vermilye, medium și expert în tarot într-un articol publicat pe https://www.refinery29.com. “De asemenea, el poate indica provocări ce țin de responsabilitate, nepăsare în relații și o lipsă de stabilitate”, mai precizează specialistul.

Foto: Goba Bali Studio /Shutterstock

Tot în același articol, astrologul și numerologul Zeljko Tomovic ne dezvăluie că “nu este deloc rău să începem o relație acum sau să decidem că este timpul să ne căsătorim după o relație îndelungată deoarece numărul 2 este relaționat și cu parteneriatele și unificarile. Dar ceea ce este important de menționat este faptul că acest an ne va face să fim conștienți de cât de bune și sincere sunt relațiile din viața noastră. Iar dacă unele din parteneriatele noastre se sfârșesc cu o separare anul acesta, înseamnă că nu au fost suficient de valoroase de la început.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Putem profita de aspectele pozitive ale unui an cu vibrație 6, ceea ce înseamnă că acolo unde ne dorim, putem investi eforturi pentru a ne îmbunătăți și consolida relațiile, iar rezultatele vor fi vizibile. Totodată, cei care au traversat perioade dificile sau au trecut prin traume sau drame (indiferent de natura lor, dar emoționalul a fost un actor care a jucat rolul cheie aici) au parte de alinare și mângâiere, de reinventare, încep să își conștientizeze rănile profunde și lasă loc pentru a le vindeca și a merge mai departe în viețile lor. Astfel, unii dintre noi reușesc să își regăsească forța interioară și să își reclădească viața de la început.

La polul opus, ca aspecte negative și mai puțin dorite ale unui an universal 6, trebuie să menționăm încărcătura emoțională intensă. Unii dintre noi, în procesul lor de vindecare, vor avea de procesat emoții puternice, copleșitoare, în timp ce alții vor simți pe umerii lor presiunea unor obligații și îndatoriri cu care s-au trezit peste noapte sau despre care nu conștientizau că le aparțin, iar unele din aceste responsabilități țin de cei dragi și iubiți.

Foto fr si main: Andrii Muzyka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri