11 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 623 share-uri

Prima luna a lui 2022 începe cu evenimente astrologice importante, iar poate cel mai însemnat dintre acestea îl reprezintă retrogradarea planetei Mercur din 14 ianuarie până pe 4 februarie, întâi în semnul înțeleptului și rebelului Vărsător, apoi din 25 ianuarie în semnul calculatului Capricorn. Aflați ce așteptări să avem de la această perioadă și cum va influența Mercur Retrograd fiecare zodie în parte.

Mercur retrograd din 14 ianuarie 2022: semnificații și așteptări

Mercur își începe primul parcurs retrograd din acest an în data de 14 ianuarie, tranzit ce va dura până pe 4 februarie. În timpul retrogradării sale, Mercur va tranzita două zodii opuse, una de aer și una de pământ, astfel că vom avea: Mercur Retrograd în Vărsător în perioada 14-25 ianuarie, apoi Mercur Retrograd în Capricorn din 26 ianuarie până pe 4 februarie.

Mercur Retrograd în zodia Vărsător din 14 ianuarie 2022

Când o planetă retrogradează, vine să modeleze, să corecteze, să aducă informații în plus față de o perioadă precedentă când poate ne-am format unele opinii, ne-am creat o listă de priorități și ne-am pus pe tapet o serie de obiective.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 surse naturale de vitamina D Scurt Horoscop al Deblocării: la ce trebuie să renunțe fiecare zodie pentru a găsi fericirea Top 10 trandafiri numiți după persoane celebre

Ei bine, Mercur vine să analizeze tot ce am făcut înainte de perioada retrogradării sale și ne determina să ne reevaluăm gândirea. Sigur acestea sunt direcțiile noastre? În plus, o mare parte din zonele pe care le revizuim sub Mercur retrograd în Vărsător vizează aspecte legate de bani, de planul financiar, de profesie și carieră.

O zonă sensibilă pentru mulți dintre noi, am putea spune, mai ales în aceste vremuri pe care le destabilizează și contextul pandemiei pe care o traversăm.

În mod cert nu este o perioadă bună pentru a lua decizii, însă cu siguranță este cazul să analizăm foarte bine situațiile, să ne facem un plan B sau chiar C. Este cazul să ne bazăm în special pe noi înșine, încercând să nu ne facem planurile mizând pe oportunități sau pe eforturile altora.

Primul abonament medical care îți arată cât ai economisit! Mixit lansează primul său Calendar de Paște cu surprize crocante, colorate și aromate SE DESCHDE PRIMUL MAGAZIN MAXI PET DIN TÂRGU MUREȘ!

De asemenea, este cazul să învățăm să facem mai mult, dar cu bani mai puțini. În zodia Vărsător, Mercur ne îndeamnă, de asemenea, la depășirea blocajelor în comunicare, dar totodată ne încearcă ingeniozitatea pentru a găsi soluții de a obține bani din alte zone cu care rezonam foarte bine, dar pe care nu le-am încercat până acum. Este vremea creativității și este bine să notăm unele idei, căci mai târziu este posibil să apelăm la acestea.

Mercur Retrograd în Capricorn din 26 ianuarie

Mercur retrograd în Capricorn își dorește să fim profunzi în planurile noastre, poate chiar pe termen lung, pentru o perioadă de ani de zile, iar o parte din scopuri sau chiar din pași îi putem face tocmai în această perioadă. Mai mult decât atât, succesul pe care îl avem când Mercur retroradeaza în zodia Capricornului nu trebuie să fie neaprat mare, dar musai trebuie să ne reprezinte, să ne onoreze, să coincidă cu valorile și credințele noastre, cu planurile noastre pe termen lung, cu direcția pe care o avem în viață.

România are primul muzeu interactiv dedicat educației pentru mediu și schimbări climatice MedLife lansează primul Centru de Medicină a Stilului de Viață din România „Fii tu primul pas!” TEZYO prezintă colecția dedicată sezonului de toamnă - iarnă 2022

Tot în această perioadă ni se pot deschide uși care până acum păreau complet închise, putem obține ajutorul unor persoane care până acum păreau inabordabile, avem accesul pe care ni l-am dorit, dar va trebui să știm să îl folosim.

Photo credit: Vadim Sadovski/ shutterstock.com

Mercur Retrograd în 14 ianuarie 2022 – 4 februarie 2022: ce așteptări să aibă fiecare zodie

Berbec

Ntivii Berbec pot avea în sfârșit contextul potrivit pentru a se îndepărta sau a renunța la anumite relații toxice, însă lăsându-și loc de „bună ziua”. Este un pas important pentru ei, căci reușesc să păstreze în jurul lor doar acei oameni care le oferă o energie pozitivă, prosperă, motivantă.

Din 26 ianuarie, când Mercur va începe retrogradarea în Capricorn, este posibil ca Berbecii să se gândească la unele schimbări în carieră sau la investiții financiare, însă deciziile finale le vor lua un pic mai târziu. Poate unor nativi li se vor recunoaște, în sfârșit, meritele la locul de muncă și ar putea primi propunerea de avansare în funcție.

Kaufland România – primul proiect editorial de educație ecologică în colaborare cu scriitoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Taur

Această perioadă în care Mercur este retrograd poate fi resimțită ca fiind destul de răscolitoare pentru nativii Taur. Aceștia își vor reanaliza principiile de viață, modul în care văd viitorul lor, cum se raportează la viața lor, își regândesc așteptările și scopurile pe termen scurt și lung. Pare o perioadă în care Taurii cad într-o meditație filosofică, însă această remodelare spirituală și conceptuală este importantă pentru aceștia, apărând chiar într-o perioadă în care schimbarea le bate la ușa.

Chiar și ei simt că trebuie să schime ceva în viața lor, fie cu privire la concepțiile pe care le au, fie în privința direcțiilor sau chiar a stilului de viață.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri