Primul Mercur Retrograd din 14 ianuarie în Vărsător/Capricorn: vântul schimbării șuieră în ferestrele vieții, iar succesul nostru trebuie să ne onoreze

11 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 623 share-uri

Prima luna a lui 2022 începe cu evenimente astrologice importante, iar poate cel mai însemnat dintre acestea îl reprezintă retrogradarea planetei Mercur din 14 ianuarie până pe 4 februarie, întâi în semnul înțeleptului și rebelului Vărsător, apoi din 25 ianuarie în semnul calculatului Capricorn. Aflați ce așteptări să avem de la această perioadă și cum va influența Mercur Retrograd fiecare zodie în parte.

Gemeni

Cunoașteți acele zile în care nu stați o clipă, dar la final de zi nu se vede că ați făcut ceva? Cam așa veți rezimti perioada acestui Mercur retrograd, când parcă vă rătăciți în lucruri mărunte și pierdeți imaginea de ansamblu.

Pe de altă parte, puteți folosi această energie de focus și detaliu pentru a urma un curs pe care vi-l doreați sau pentru a da un examen pe care altă dată l-ați ratat.

De asemenea, dacă aveți posibilitatea, este o perioadă bună pentru a încheia cu diverse datorii pe care le aveți (dar nu și pentru noi investiții, împrumuturi sau credite).

Rac

Este o perioadă propice pentru transformare spirituală, astfel că nativii Rac vor învăța să renunțe la mentatlitatea învechită, la acele concepții care îi țin pe loc, lăsând loc noilor idei. Este o evoluție spirituală care îi va ajuta pe nativii Rac să se repoziționeze, să se adapteze mai bine noilor situații și țeluri din viața lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti A fost lansat primul centru de igienizare dentară din România

De asemenea, planul financiar este atent analizat, la fel și relațiile care aduc un plus sau un minus în această zonă. Partenerii care nu au adus în viața lor aportul financiar dorit este posibil să fie îndepărtați. Nativii Rac fac o curățenie în relațiile lor, din punct de vedere al beneficiului financiar.

De asemenea, perioada în care Mercur retrogradează este bună pentru a rupe tiparele greșite de comunicare și pentru a se impune în fața celorlalți.

Leu

Mercur retrograd vine cu câteva provocări în planul relațiilor, dar și cel al sănătății. Poate este timpul să faceți unele schimbări pozitive în stilul de viață, pentru a vă recăpăta tonusul și energia la care visați.

De asemenea, în relația de cuplu nativii Leu sunt cei care încep discuțiile, pentru că au mai multe aspecte de lămurit, aspecte mai vechi pe care nu doresc să le mai târâie după ei în relație. Așadar, ar putea fi o perioadă mai tensionată, însă de bun augur dacă reușesc să rezolve problemele propuse.

Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!
Foto: Vadim Sadovski/ shutterstock.com

Fecioară

Mercur retrograd provoacă Fecioarele la atenție sporită și răbdare. Firi perfecționiste, nativii sunt de obicei atenți la detaliu, însă acum Mercur îi învață lecția planului secundar, acel plan B care nu se referă neapărat la repararea unei greșeli, cât mai degrabă la prevenirea ei. Așadar, nativii Fecioară învață să se verifice singuri de mai multe ori, să nu se bazeze pe alte persoane sau conjuncturi asupra cărora nu pot avea control, învață să aibă răbdare să acționeze la momentul potrivit, altfel vor comite greșeli.

De asemenea, mai ales după 26 ianuarie, este posibil ca nativii Fecioară să își dorească să se reconecteze cu copilul interior, să vindece răni ale trecutului, urmele unor traume, să ajungă la un echilibru spiritual, care îi ajută să se adapteze mai bine la cerințele atât de aparte ale acestui an.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri