3 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 209 share-uri

Anul 2022 este plin de imprevizibil, dar și de entuziasm, de noi cărări ce trebuie descoperite și străbătute, dar și de nevoia de reevaluare personală, de cunoaștere a sinelui ce s-a schimbat în ultimii ani, de regăsire. Dragostea poate fi la superlativ, dacă nativii Balanță vor ști să își deschidă inima și să facă Răi din ce au. Descoperiți previziunile astrale complete în ceea ce privește horoscopul dragostei și al relațiilor pentru nativii Balanță în anul 2022.

Horoscop Balanță 2022: viața de familie

Relația cu membrii familiei va fi mai bună în 2022 decât în anii precedenți. Nativi reușesc să se impună, să demonstreze valoarea punctului de vedere pe care îl au, să câștige respectul și autoritatea în fața celor dragi, astfel că se vor simți mai apreciați decât de obicei, acceptați și înțeleși.

Mai mult decât atât, și nativii Balanță participă activ la îmbunătățirea relației cu cei dragi. Fie aleg să își ajute mai mult mebrii familiei, fie îi vizitează mai des, în tot cazul relațiile cu familia devin mai profunde, mai armonioase, mai echilibrate.

Față de partenerul de viață, nativii Balanță sunt deciși să pună la punct tot ceea ce consideră că trebuie realizat pentru ca viață de cuplu să fie mai bună. Vor discuta ceea ce nu le place, dar și ceea ce își doresc, vor comunica nevoile pe care le au și totodată vor ști să ceară ajutorul partenerului de viață atunci când consideră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, sunt dispuși să își surprindă iubitul cu tot felul de surprize mici, dar care fac mai frumoasă viața în doi, readucând romantismul în relație și încercând să rupă rutina.

În 2022, nativii Balanță vor avea tendința să se îngrijească mai mult atât de sănătatea lor, cât și de aspectul fizic. Mulți dintre cunoscuți vor observa schimbările în bine, căci pur și simplu acești nativi devin radianți, frumoși, atractivi. Desigur, și persoana iubită se va bucura de toate aceste schimbări în bine.

Foto: Dmytro Flisak/ shutterstock.com

Horoscop Balanță 2022: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Nativii singuri au șanse foarte mari să înceapă o relație de lungă durată în acest an, iar sufletul pereche poate fi întâlnit oriunde.

Este un an imprevizibil în privința relațiilor, nativii Balanță întâlnind mulți oamni noi, intrând în contact cu tot felul de persoane, de la tinere, la cele în vârstă, de la cele simple, la cele cu autoritate.

Șarmanți cum sunt în 2022, nativii Balanță pot cuceri prin bun gust și discreție, prin maturitate și hotărâre, prin contrastul dintre puterea interioară pe care o emană și blândețea cu care o expun.

Este un an benefic dragostei și, așa cum spuneam mai sus, Balanțele nu vor atrage privirile tuturor, ci doar pe ale celor care știu să privească, care înțeleg misterul acestor nativi, semnalele discrete, dar totodată care reușesc să se apropie suficient de mult de acești nativi.

Șansa de a trăi o poveste de dragoste intensă, demnă de romanele romantice, este foarte mare în a doua jumătate a lui 2022, așadar, dragi nativi Balanță, țineți poarta inimii deschisă, căci foarte probabil va merita să faceți asta.

Foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri