3 Ianuarie 2022 publicat în Horoscop 209 share-uri

Anul 2022 este plin de imprevizibil, dar și de entuziasm, de noi cărări ce trebuie descoperite și străbătute, dar și de nevoia de reevaluare personală, de cunoaștere a sinelui ce s-a schimbat în ultimii ani, de regăsire. Dragostea poate fi la superlativ, dacă nativii Balanță vor ști să își deschidă inima și să facă Răi din ce au. Descoperiți previziunile astrale complete în ceea ce privește horoscopul dragostei și al relațiilor pentru nativii Balanță în anul 2022.

Horoscopul dragostei Balanță 2022: previziuni generale

Curioși și sfioși totodată, precauți, dar și curajoși, nativii Balanță poartă un șarm aparte în anul 2022. Nu atrag privirile tuturor, ci doar ale celor care știu să se uite.

Activând toate principiile legii atracției când vine vorba de oameni, nativii Balanță vor întâlni omul potrivit la locul potrivit, ca și când cineva îi așteptă deja acolo să le arate calea și să le fie ghid. Au nevoie doar să comunice atent, cu blândețe și înțelegere, cu duioșie și totodată cu fermitate, pentru a impune limitele pe care le dorec în relațiile pe care le clădesc.

Este un an minunat pentru parteneriate, pentru stabilirea unor clienți fideli dacă se află deja într-o afacere, pentru a lega prietenii adevărate, dar și pentru a întâlni marea iubire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop Chinezesc 2023: ce va aduce anul Iepurelui de Apă pentru fiecare zodie în parte Horoscopul Italian al Dragostei pentru 2023: Momente de cumpănă pentru unele zodii, noi începuturi sau fericire absolută pentru altele! Previziunile în iubire pe un an pentru fiecare zodie MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Relațiile cu familia se inbunatatesc în contextul unor experiențe noi ale nativilor Balanță, prin care aceștia câștigă respectul și autoritatea în fața membrilor familiei.

În a două jumătate a anului se vor bucura de iubire, de o poveste de dragoste intensă și bogată, de multe experiențe minunate alături de persoana iubită.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscop Balanță 2022: relațiile și prietenia

Noi relații de prietenie, de colegialitate, dar și în contextul afacerilor se pot țese încă de la începutul lunii ianuarie, pentru că mulți dintre nativii Balanță se vor confrunta cu experiențe noi de viață. Aceste experiențe sunt benefice, însă le consumă energia nativilor și îi forțează să își amplifice capacitatea de adaptare la nou, de reacție în fața imprevizibilului. Vor avea nevoie de calmitate, dar și de tact pentru a trece cu bine peste toate provocările anului 2022.

Horoscop: De ce luna ianuarie 2023 va fi una fabuloasă pentru fiecare zodie în parte Horoscop: Top 3 zodii care își pot găsi sufletul pereche în noaptea de Revelion 2023 Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Este posibil ca unele legături să se dovedească mai puțin folositoare decât și-ar fi dorit nativii Balanță, care vor înțelege că nu toți oamenii din jur au maturitatea lor sau ritmul lor sau că, deși se află în aceeași conjunctură, pur și simplu au alte țeluri decât ale lor, prin urmare pot acționa foarte diferit de așteptările Balanțelor, luându-i prin surprindere.

Este indicat ca Balanțele să își urmărească bine scopurile, să aibă curajul să abordeze persoanele care par să le ajute la îndeplinirea acestora, chiar dacă uneori se poate dovedi a fi destul de dificil, să comunice sincer, dar și cu tact.

Veștile bune ale lui 2022 constau în faptul că multe dintre relațiile nou construite de către acești nativi se vor dovedi foarte benefice, pur și simplu vor întâlni oamenii potriviți la locul potrivit pentru a trece cu ușurință peste provocările anului. Citește continuarea în pagina 2 >>

Kudika.ro îți oferă Tarot online Horoscop: Top 3 cele mai SEDUCĂTOARE femei ale zodiacului – ar suci mințile oricărui bărbat, dacă ar dori Horoscop - Cele mai de succes zodii în 2023: în sfârșit a venit și rândul lor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri