28 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 321 share-uri

Spune “bun venit” primei luni a anului 2022 și descoperă ce i-au rezervat astrele zodiei tale atunci când vine vorba de dragoste, bani, carieră și sănătate.  

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Berbec

Zodia Berbec are un început extraordinar de an care vizează cu precădere succesul în carieră. Luna nouă de pe 2 ianuarie luminează cea de-a 10-a casă a Berbecului, casa carierei, infuzându-te cu entuziasm, putere de muncă, dar și multă inspirație pentru a-ți atinge obiectivele propuse și sentimentul de împlinire și recunoaștere. Cu toate acestea, Venus retrograd nu va face lucrurile tocmai ușoare pentru tine și va pune unele piedici sau amânări în calea ta, uneori chiar mici probleme neașteptate. Dar toate sunt cu folos așa că ai răbdare cu tine și cu greșelile tale și ale celorlalți. Fiecare își va învăța lecția asumării în acest puzzle cosmic un pic haotic și va traversa provocările cu bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Pe 24 ianuarie, odată cu intrarea lui Marte, planeta guvernantă a Berbecului în Capricorn, se dă startul unei perioade excelente din punct de vedere profesional pentru această zodie, perioadă care se întinde pe parcursul a 2 luni. Este momentul de glorie al acestei zodii la început de an și va avea multe momente în care va străluci și își va implementa ideile geniale.

Pe 19 ianuarie, Soarele intră în cea de-a 11 casă a Berbecului așa că acești nativi, mai ales cei single, sunt atrași de ideea socializării și se simt excelent în a se prezenta în fața lumii. Cei care încă nu și-au întâlnit jumătatea au mai multe ocazii de a exersa arta flirtului, dar una singură de a se lasă cuceriți de o persoană care se arată cu adevărat interesată de ei. Profitați de ea!

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Taur

Foto: Angelina Egorova /Shutterstock

Ianuarie 2022 este o lună a luminii și a clarificării pentru zodia Taur, mai ales în ceea ce privește relațiile acestuia. Astrele sunt de partea Taurului și îl ajută să împrăștie dezordinea din anumite situații de viață sau emoționale care îl preocupă, ridicând valul de pe ochii multor nativi Taur. Nativii Taur aflați în relații complicate își clarifică aceste aspecte ce țin de binele sufletului său pe viitor și sunt determinați să ia o hotărâre într-o anumită direcție și să se și țină de ea. Unii Taur decid să iasă din relații în care nu se mai simțeau fericiți, în timp ce alții le mai oferă o șansă, dând însă cărțile pe față și discutând deschis cu partenerul de viață.

THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nativii Taur single simt cel mai acut energia începutului și a aventurii, mai ales că li se oferă șanse noi de a experimenta lucruri noi în viața lor. Uneori, acestea țin de latura sentimentală și mulți nativi Taur se pot simți pe un norișor, prinși în vraja iubirii de la jumătatea lunii, chiar dacă și-au jurat că nu au chef de așa ceva în noul an.

În viața profesională, zodia Taur construiește pe baza a ceea ce a început în 2021 și se dedică trup și suflet proiectelor și colaborărilor sale deja inițiate. Cu încredere, muncă și răbdarea necesară asociată întregului proces al evoluției unui proiect, Taurul are șanse mari să atingă noi culmi ale prosperității și ale succesului. Câștiguri semnificative pot apărea încă de la jumătatea lunii ianuarie 2022.

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Gemeni

Încă de la începutul lunii, cu luna nouă care luminează cea de-a 8-a casă a zodiei Gemeni, ianuarie 2022 va fi în mare parte pentru zodia Gemeni despre transformare, despre eliberarea și detașarea de ceea ce nu este în zona ta de responsabilitate, despre onestitatea interumană și sinceritatea în privința relațiilor tale, despre depășirea unor limite și setarea unora noi atunci când vine vorba de libertate, independență și îndeplinirea dorințelor tale profunde. Prin urmare, o bună parte din prima lună a anului 2022 va fi despre împlinirea propriului destin și a atingerii potențialului personal, dar și despre evoluția individuală.

Unii nativi Gemeni se văd chiar în postura de a-și reinventa propria viață sau, cel puțin, de a-și schimba unele perspective, credințe și crezuri de viață de care nu credeau că se vor dezice vreodată. Mercur staționează retrograd însă pe 14 ianuarie și le afectează puternic casa convingerilor și a filozofiei.

Principiile de bază ale mașinii CNC RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Celor single le recomandăm să mai aibă puțină răbdare căci Venus retrograd face dificilă posibilitatea de a dezvolta o nouă relație în săptămânile ce vor urma. În această perioadă, este mai degrabă indicat să îți evaluezi propriile dorințe și așteptări și să îți întărești conexiunile existente decât să te arunci înainte într-o nouă relație, acolo unde nu există substanță sau profunzime.

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Rac

Prima săptămână a anului este perfectă și extrem de benefică pentru a-ți compune un plan sau o strategie pentru întreg anul care va fi urma și ar fi bine ca acesta să fie cât se poate de specific și concret căci Luna Nouă în Capricorn de pe 2 ianuarie face ca multe lucruri pragmatice să fie supuse îndeplinirii și finalității.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

În plus, această lună nouă aduce în prim plan parteneriatele și relațiile romantice ale acestei zodii, conducându-le într-o direcție diferită, una plină de inspirație și speranță. Dacă ești într-o relație, ai ocazia de a deveni un partener de viață mai bun, de a înțelege ce funcționează și ce nu funcționează în relația ta de iubire, de a vedea într-un mod obiectiv raportul dintre realitate și așteptări. În plus, cu Mercur care staționează retrograd pe 14 ianuarie în cea de-a 8-a casă a Racului, totul se concentrează înspre nevoia unei conexiuni din ce în ce mai profunde și mai intime, pe depășirea conflictelor și neînțelegerilor și accesarea imperioasă a drumului înapoi către armonie și fericire maritală sau conjugală.

Pe de altă parte, este foarte posibil ca pe plan profesional să apară o nouă oporturnitate de job sau de colaborare, iar nevoia de a te afla într-un grup sau o comunitate cu care rezonezi și împărtășești aceleași credințe și viziuni devine extrem de importantă pentru tine.

Spre sfârșitul lunii este posibil să te revezi cu o persoană dragă, plecată în străinătate, ceea ce îți va aduce multă bucurie.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri