28 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 321 share-uri

Spune “bun venit” primei luni a anului 2022 și descoperă ce i-au rezervat astrele zodiei tale atunci când vine vorba de dragoste, bani, carieră și sănătate.  

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Leu

Luna ianuarie 2022 vine la pachet pentru zodia Leu cu anumite schimbări, mici ce-i drept, însă care te scot din rutina și din ritmul tău, ceea ce nu este tocmai pe placul tău. Vestea bună este că în această lună te concentrezi în primul rând asupra propriei persoane și a stării personale de bine și ai mai multă grijă ca niciodată de sănătatea ta. În plus, luna nouă de pe 2 ianuarie aspectează tocmai cea de-a 6-a casă, cea a sănătății și a dietei, ceea ce înseamnă că putem vorbi despre anumite soluții de sănătate, despre îmbunătățirea unei afecțiuni medicale, despre vindecare și diagnostice puse corect sau chiar despre întâlniri ale destinului în acest aspect. În anumite situații, este posibil să întâlneșți omul potrivit la locul potrivit (medic, terapeut etc) și care să te îndrume corect înspre etapa vindecării complete. Unii nativi merg chiar mai departe în procesul lor de vindecare și acordă o importanță specială și spiritualității și cultivării gândirii pozitive, alocând o parte din timpul lor și îmbunătățirii relației cu sinele și divinitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Pe plan profesional, încă de la începutul lunii, îți onorezi toate responsabilitățile și nu mai lași pe ultima sută de metri îndeplinirea unor obiective importante. Financiar, nu sunt schimbări semnificative, însă este foarte posibil să primești o propunere de colaborare profitabilă pe care o ai în vedere din februarie 2022.

Viață de cuplu a nativilor Leu se desfășoară armonios, în propriul ritm, deși ocazional mai apar scântei ce par a anima viața de cuplu și nevoia de aventură în doi. Rezervați-vă o minivacanță doar pentru voi doi, viața de cuplu nu va avea decât de câștigat, poate chiar o sarcină mult așteptată J.

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Fecioară

Foto: Ironika /Shutterstock

Sentimentele joacă un rol important în viața multor nativi Fecioară single, căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă, iar toate celelalte planuri trec parcă într-un con de umbră în favoarea celui sentimental. Astfel, după caz, zodia Fecioară este dispusă să pună capăt celibatului, să între într-o nouă relație romantică sau să își conducă relația de iubire actuală la un alt nivel, să facă pace cu trecutul sau chiar să reînvie flacăra unei iubiri din trecut, acordând o a doua șansă unui fost iubit.

5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Totodată, și planul domestic devine extrem de important pentru această zodie în ianuarie 2022, Fecioara investindu-și întreaga energie înspre crearea sentimentului de “cămin” adevărat în propria locuința. Este foarte posibil astfel să te ocupi de renovări și reparații, să te gândești la o achiziție importantă în casă sau să ai în vedere propunerea partenerului de a vă muta într-o locuința nouă.

La locul de muncă, eșți foarte creativă și te încearcă un val de idei noi și entuziasm în privința unui proiect mai vechi căruia i se oferă șansa de a fi adus la lumină și a capăta o nouă formă. Familia te sprijină în demersurile și inițiativele tale profesionale, iar partenerul dispune de noi câștiguri la finalul lunii.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Balanță

Ianuarie 2022 are o putere fascinantă asupra zodiei Balanței, dar vorbim cu precădere despre o putere vindecătoare. Începutul anului reprezintă totodată un moment de pauză și de reflecție pentru zodia Balanței, un moment de respiro în care te odihnești și îți pui gândurile în ordine, înțelegând ce ai de făcut pe viitor și stabilindu-ți pașii pe care îi ai de făcut în viitor.

Multe Balanțe își închid capitole vechi din viață în acest moment și se concentrează pe începerea unora noi. Iar pe măsură ce te eliberezi de ele, te simți din ce în ce mai ușoară și reușești chiar să îți activezi cea de-a cincea casă, cea a distracției și a amuzamentului.

Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

În plus, te concentrezi mult și asupra relației tale interioare și aici îți oferi spațiu și timp pentru a-ți îmbrățișa întreg pocesul de vindecare, pentru a-ți onora propria persoană. Îți reconsideri prioritățile în viață, așteptările pe care le ai de la cariera și viața ta și înveți să te pui pe tine, cu nevoile și dorințele tale, pe primul lor.

Cu Soarele care se mută în Vărsător pe 19 ianuarie, o nouă relație romantică este posibilă pentru Balanțele single, în timp ce nativii căsătoriți au parte de momente de conexiune, tandrețe și înțelegere din partea partenerului de viață.

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Scorpion

Principalul aspect al lunii ianuarie 2022 vizează pentru zodia Scorpion sectorul comunicării în toate formele sale. Scorpionul este somat să aducă profunzime și echilibru în mai toate relațiile sale și să vorbească din perspectiva sa despre propriul adevăr, dar și să învețe să asculte în același timp.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia!

De asemenea, este foarte posibil ca unii nativi Scorpion să fie puși în situația de a lua decizii importante legate de locuința lor sau de mutarea într-o loc nou și vor face apel la judecata și sfatul apropiaților atunci când au dubii în privința propriului discernământ financiar. Da, este important să comunicați și să treceți totul prin prisma rațiunii și a pragmatismului, însă nu uitați în același timp să ascultați și de vocea intuiției care vă poate arată calea în această perioadă mai bine decât oricine altcineva.

Odată cu intrarea Soarelui în Vărsător și cu mișcarea directă a lui Uranus pe la mijlocul lunii, viața vi se animă în mod simțitor atât pe plan sentimental, cât și familial. Celor single le recomandăm să fie deschiși în fața surprizelor destinului, iar celor aflați într-o relație să se lase purtați de valul neprevăzutului și al spontaneității.

13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară Atunci când nu vine nimeni, strigă-L pe Dumnezeu!

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri