28 Decembrie 2021 publicat în Horoscop 321 share-uri

Spune “bun venit” primei luni a anului 2022 și descoperă ce i-au rezervat astrele zodiei tale atunci când vine vorba de dragoste, bani, carieră și sănătate.  

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Săgetător

Retrogradarea lui Mercur, planeta guvernatoare a Săgetătorului, care are loc pe la mijlocul lui ianuarie 2022, poate aduce confuzie în anumite contexte emoționale sau relaționale, mici divergente în viața de cuplu a acestei zodii sau incapacitatea nativului Săgetător de a-și transmite mesajele într-un mod eficient. Adeseori, ceea ce încearcă să comunice poate fi înțeles greșit așa că fii foate atent ca schimbul de informații cu alte persoane să se realizeze în mod corect, eficient și din inimă. Sunt iertate în această perioadă micile greșeli atunci când sunt săvârșite cu bune intenții și având în gând iubirea pentru celălalt.

Ai grijă la finanțele tale, căci banii au tendința de a veni și a pleca ușor în această lună și te pot prinde pe un picior greșit, fără un plan concret de a-i gestiona în mod corect. În plus, ai tendința de a cheltui mai mult decât de obicei și pe lucruri care nu îți sunt în mod necesar folositoare. Dacă vrei să îți atingi obiectivele materiale în această lună, este musai să îți îmbunătățești rutina financiară. Spre sfârșitul lunii, îți recapeți concentrarea, iar ambiția ta se activează și te conduce în locul în care trebuie să ajungi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Capricorn

Foto: Anna Om /Shutterstock

Un început de an romantic pentru Capricorn! Anul 2022 debutează excepțional pentru zodia Capricorn pe plan sentimental și mulți dintre acești nativi încep anul cu inima plină de iubire, încredere, speranță și entuziasm. Se simt totodată împuterniciți și încrezători. Au reușit să se desprindă de trecutul lor și de anumite persoane de care încă mai erau atașați și să își construiască un nou viitor care îi încânta, alături de o persoană lângă care se simt iubiți cu adevărat, acceptați și onorați.

Surprizele se țin lanț pentru nativii Capricorn single, iar pentru cei care nu și-au întâlnit jumătatea în cadrul petrecerii de Revelion sau prin intermediul prietenilor/ cunoștințelor, se vor ivi unele ocazii similare pe întreg parcursul lunii ianuarie. Este ca și cum astrele se aliniază și își doresc să vă vadă fericiți și împliniți în dragoste.

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Mai mult, în perioada 5-10 ianuarie, Soarele, Venus și Neptun interacționează magistral și unele coincidențe aproape magice au loc în viața de zi cu zi a acestor nativi.

Pe plan profesional, ai prilejul de a învăța multe lucruri noi și de a te angaja în activități inedite pentru tine, care îți asigură dezvoltarea în anumite domenii care nu erau tocmai punctul tău forte până acum.

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Vărsător

Este timpul să te ocupi de problemele personale, dragă Vărsător, în loc să încerci să le rezolvi pe ale altora doar pentru a evita să îți faci curat în mintea, inima și planurile tale. Vei avea parte de un an 2022 excelent, iar astrele sunt de partea ta și îți promit un februarie fabulos, însă este vital să îți crești vibrația încă de la începutul lunii ianuarie și să nu mai amâni chestiunile care pur și simplu nu mai suportă amânare. Ai hotărâri practice de luat, împământează-te în visurile tale prezente și relaxează-ți mintea pentru a le putea manifesta.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Cu Mercur retrograd în Vărsător pe 14 ianuarie, trecutul continuă să te bântuie ocazional, iar tu să cauți ocazii de a-l reînvia. În loc să îți faci mustrări de conștiință că nu poți merge mai departe, mai degrabă încearcă să-ți asculți vocea subconștientului. Poate că ai sărit o etapă ca să te poți elibera și anume pe cea a iertării din inimă. Eliberează-te de această povară și privește către viitor, te așteaptă un nou început fabulos cât de curând.

Pe 18 ianuarie, Uranus staționează direct și te forțează un pic să scazi rezistența în față schimbări, să te eliberezi de fricile și limitările pe care le-ai construit în mintea ta, deschizându-te unor noi posibilități ce pot fi absolut extraordinare pentru ține.

Horoscop ianuarie 2022 pentru zodia Pești

Întinde-ți aripile și zbori cât de departe poți, dragă nativ Pești. Luna ianuarie este despre tine și despre cum îți construiești viața socială, despre cum interacționezi în mici grupuri, comunități și societate, despre rolul pe care prieteniile îl joacă în viața ta, despre cum te poți reconecta cu anumite persoane din trecutul tău, prieteni noi și vechi. Chiar dacă în această lună viața ta gravitează mult în jurul altora, ea te îndrumă și pe un drum al creșterii și autodezvoltarii căci te înțelegi mai bine pe tine în raport cu ceilalți.

Unii nativi Pești single își pot întâlni sufletul pereche prin intermediul unor conjucturi sociale, în timp ce alți nativi se simt atrași de o persoană cu care interacționează pe plan profesional sau alături de care sunt nevoiți să întreprindă o călătorie de afaceri.

Pe plan profesional, investești multă muncă încă de la începutul lunii pentru a-ți finaliza anumite obiective pe termen scurt, însă nu uita să îți concepi și strategiile pe termen lung. Nu investi o sumă mare de bani în primele 2 săptămâni ale lunii în acțiuni sau proiecte nerealiste și încearcă să negociezi orice ți se pare că este sub standardele tale. Pot apărea mici întârzieri ce țin de plata unor sume de bani, chestiuni legale și de acte sau de transferuri bancare.

Foto fr si main: Anna Mashkova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri