16 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 1585 share-uri

Când vorbim despre Numerele Maestre abordăm o parte specială a numerologiei, ce vizează nuanțele simetrice ale destinului, acestea purtând o încărcătură cosmică puternică, deschizând porțile cunoașterii și ale adevărului. Doar câțiva dintre noi se află sub influențele Numerelor Maestre, având deopotrivă o putere specială și o responsabilitate pe măsură.

Semnificația Numărului Maestru 22

Numărul maestru 22 poate fi descris prin: viziune, acțiune, intensitate, autodistrugere.

Persoanele care prezintă numărul maestru 22 în harta destinului sunt oameni cu o ambiție foarte puternică, care au viziuni mărețe în viață, indiferent de mediul în care s-au născut (sărac sau bogat), sunt cei care vor reuși să atingă un succes ce ne depășește chiar și imaginația.

Viziunea lor aduce evoluția în lume și o face cu o viteză uluitoare. Ei sunt cei care au condus salturile omenirii. Sunt foarte hotărâți, organizați, activi, întreprinzători și succesul pare să îi urmărească peste tot.

Pe cât de constructivă este abilitatea destinului lor, pe atât de distructivă poate fi atunci când își transformă ambiția în egoism și încăpățânare.

Sunt persoane care au nevoie să creeze relații interumane valoroase, o caracteristică a numerelor maestre.

Foto: agsandrew/ shutterstock.com

Semnificația numărului maestru 33

Numărul maestru 33 poate fi descris prin: bunătate, iubire, afecțiune, compasiune, îndurare.

Cei aflați sub influența acestui număr se nasc foarte rar, fiind totodată cei care au puterea de a înălța vibrația spirituală a lumii, prin compasiune și iubire.

Sunt acei oameni care ne oferă cel mai bun model de comportament în fața tuturor încercărilor vieții, care ne demonstrează puterea de neînvins a iubirii, ne arată importanța compasiunii și beneficiile înțelegerii semenilor noștri. Sunt păstori ai valorilor umanității, adaptate la timpurile în care trăiesc.

Acțiunile lor, cuvintele, învățăturile uimesc prin înțelepciune și luminează conceptele umane care trebuie depășite (rasism, război, discriminare, violență etc.).

33 este un număr maestru deosebit de puternic, întrucât îmbină energiile celorlalte numere maestre precedente: 11 și 22, explorându-le polaritatea.

Cei ce poartă numărul maestru 33 sunt îndrumători ai lumii și aduc schimbări cu un puternic ecou în bine pentru evoluția umană.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri