16 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 1585 share-uri

Când vorbim despre Numerele Maestre abordăm o parte specială a numerologiei, ce vizează nuanțele simetrice ale destinului, acestea purtând o încărcătură cosmică puternică, deschizând porțile cunoașterii și ale adevărului. Doar câțiva dintre noi se află sub influențele Numerelor Maestre, având deopotrivă o putere specială și o responsabilitate pe măsură.

Semnificația Numărului Maestru 44

Numărul maestru 44 poate fi descris prin: echilibru perfect, manifestare, comunicare, impunere, atemporal, autodistrugere.

Persoanele care se află sub influența numărului maestru 44 sunt deosebit de complexe. Țelul lor este de a descoperi și a comunica, sunt cei ce aduc în față adevărurile lumii, cei care deslușesc secretele de nepătruns și care, totodată, schimbă, prin adevăr, percepția lumii. Adevărul este adesea incomod, așadar munca acestora poate fi foarte grea sau poate fi pedepsită aspru.

Aceste persoane sunt totodată impunătoare, atât spiritual, cât și prin aspectul lor fizic. Au o stabilitate și o putere interioară care impune respect și emană onoare. Este greu să pui la îndoială cuvântul celui care se află sub influența numărului maestru 44.

Aceste persoane au și o extraordinară capacitate de lider, pot conduce cu ușurință mulțimi de oameni, îi pot motiva și îi pot determina să îi ajute.

Dincolo de descoperirea adevărului exterior, aceștia trebuie să descopere și adevărul interior, iar aici drumul este dificil. Ca un ceasornic ce poate învinge timpul, mergând înainte către viitor sau înapoi în trecut, aceștia pot exploata tainele interioare și exterioare, secretele trecutului și planurile viitorului.

Spre autodistrugere pot merge atunci când exagerează puterea lor de dominare sau cedează și modifică adevărul.

Sursa foto articol: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri