15 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 360 share-uri

Sunt întrebări despre noi înșine pentru al căror răspuns răscolim ani ai maturizării, sunt aspecte pe care am dori să le știm mai bine despre propria noastră viață, propriile noastre alegeri sau calități ascunse pe care le-am putea folosi ca un punct forte. Pentru toate acestea, Horoscopul African aduce răspunsurile nebănuite și ne ajută să știm mai bine cine suntem și ce așteptări să avem de la destinul nostru.

Poporul africn prezintă, așadar, propriul sau horoscop, spus prin viu grai și transmis de la o generație la alta. Acest horoscop african, cumva ciudat și special, vizează mai ales trăsăturile fiecărui nou născut, care vor fi cumpenele în destinul sau, cântărind atât semne asociate cu oamenii, cât și alte elemente cotidiene și astrale totodată. Baza acestui horoscop o reprezintă ziua de naștere a fiecăruia.

Care sunt semnele horoscopului african?

Simbolurile astrologiei africane sunt întocmai cele care stau la baza culturii și tradițiilor africane: natura sacră, familia, comunitatea, viața de zi cu zi. Astfel aceste semne astrologice africane ne reamintesc de valorile naturii și ale omenirii totodată.

Sembele Horoscopului African: Baobab (4 ianuarie – 3 februarie)

Semnul Baboabului este cel care dăruiește putere, onestitate și pricepere, dar totodată este caracterizat de longevitate, asemenea copacului pe care îl reprezintă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Cei născuți sub semnul Baobabului sunt persoane înțelepte, calculate și întreprinzătoare, sunt lideri și dezvoltatori și aduc un plus societății, reușind să găsească un curs al belșugului nu doar pentru ei, ci și pentru alții. Fie dezvoltă afaceri și crează locuri de muncă, fie găsesc soluții ca traiul întregii comunități să fie mai bun și mai ușor.

Sunt persoane fidele, statornice, uneori pot fi conservatori, îndreptați spre tradiție și istorie, spre acele lucruri care merită să dăinuie în timp.

Foto: Ragulina/shutterstock.com

Semnele horoscopului African: Bogăția chihlimbarului (4 februarie – 5 martie)

Persoanele născute sub acest semn au o îndreptare aparte spre artă și toate valorile artistice, de la puterea cuvântului, la magia artei și la capacitatea critică asupra bunurilor.

Au un simt foarte dezvoltat asupra luxului, se înconjoară de obiecte de valoare, sunt cunoscători și căutători totodată.

Aceste persoane au nevoie să se ancoreze în mediu. Fie își fac cu ușurință prieteni, fie iubesc călătoriile, iubesc natura și sunt firi foarte independente. Totodată sunt foarte calculați, organizați și meticuloși.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri