15 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 360 share-uri

Sunt întrebări despre noi înșine pentru al căror răspuns răscolim ani ai maturizării, sunt aspecte pe care am dori să le știm mai bine despre propria noastră viață, propriile noastre alegeri sau calități ascunse pe care le-am putea folosi ca un punct forte. Pentru toate acestea, Horoscopul African aduce răspunsurile nebănuite și ne ajută să știm mai bine cine suntem și ce așteptări să avem de la destinul nostru.

Semnele Zodiacului African: Familie (6 martie – 4 aprilie)

Acești oameni reușesc să își clădească o familie armonioasă, ceea ce deducem ușor din numele zodiei, însă reușesc să dea mai departe valorile familiale și importanța acesteia, iar în jur își clădesc prietenii adevărate, legături profunde cu omaneii, astfel încât ei devin centru unei familii extinse, al unei comunități bazată pe legături umane valoroase.

Acești oameni pot schimba mentalități, pot da naștere unui curent, al unei asociații, pot aduce schimbări importante în comunitatea în care trăiesc. Aceștia cultivă altruismul, empatia, armonia și se pot implica în acțiuni de caritate sau în meserii în care îi ajută pe ceilalți.

Foto: Avatar_023/ shuttesrtock.com

Semnele Horoscopului African: Dragoste zi de zi (5 aprilie – 4 mai)

Persoanele născute sub acest semn din Horoscopul African au un dar aparte, acela al înțelegerii celorlalți, al citirii gândurilor, al șamanilor și vindecatorilor spirituali, al celor ce comunica cu spiritele, manifestând totodată o intuiție ieșită din comun.

Deosebit de empatici, oamenii aceștia evită violența, sunt înțelepți și folosesc emoțiile pozitive în relaționarea cu ceilalți. Pot fi sfătuitori, mediatori ai conflictelor, diplomați, vindecători, filosofi, cultivând dragostea și utilizând soluțiile cele mai blânde pentru toți în rezolvarea problemelor.

Ei par că întotdeauna reușesc să aleagă cea mai bună cale și, în zodiacul african, este considerat cel mai benefic semn.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri