15 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 360 share-uri

Sunt întrebări despre noi înșine pentru al căror răspuns răscolim ani ai maturizării, sunt aspecte pe care am dori să le știm mai bine despre propria noastră viață, propriile noastre alegeri sau calități ascunse pe care le-am putea folosi ca un punct forte. Pentru toate acestea, Horoscopul African aduce răspunsurile nebănuite și ne ajută să știm mai bine cine suntem și ce așteptări să avem de la destinul nostru.

Semnele Horoscopului African: Piață (5 mai – 4 iunie)

Persoanele născute sub acest semn sunt emotive, sensibile, sunt ușor de rănit, însă totodată știu să ierte repede și să treacă fără un consum emoțional inutil peste greutățile vieții pe care ei nu le pot controla.

Mai mult decât atât, au darul negocierii și, în general, știu să obțină ceea ce își doresc. Banii vin în viața lor mai ușor decât în cazul altor oameni, pur și simplu au un simț al câștigului, știu să își monetizeze valoarea muncii și sunt oameni care se adaptează foarte ușor schimbărilor.

Firi sociabile, dar totodată atente și calculate, acești nativi pot fi uneori prea impulsivi și pot face alegeri mânate pe frică. Pot dezvolta anxietate.

Semnele Horoscopului African: Strămoșul (5 iunie – 4 iulie)

Aceste persoane sunt foarte convingătoare și au o personalitate impunătoare, având adesea tendința să ceară de la ceilalți să facă ceea ce doresc. Din această pricină este posibil să nu lege întotdeauna prietenii adevărate, ci să dezvolte legături bazate pe interes. Pot suferi dezamăgiri de la cei din jur și își pot crea mai greu o familie.

Sunt, totodată, persoane statornice, iar odată ce își descoperă valorile interioare și echilibrul emoțional, se pot dezvolta armonios și pot crea lucruri foarte valoroase pentru societate. Pot fi cercetători, descoperitori, conservatori ai artelor și tradițiilor sau chiar lideri. Apreciază valorile umane și, în general, devin oameni iubiți și respectați în societate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri