15 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 360 share-uri

Sunt întrebări despre noi înșine pentru al căror răspuns răscolim ani ai maturizării, sunt aspecte pe care am dori să le știm mai bine despre propria noastră viață, propriile noastre alegeri sau calități ascunse pe care le-am putea folosi ca un punct forte. Pentru toate acestea, Horoscopul African aduce răspunsurile nebănuite și ne ajută să știm mai bine cine suntem și ce așteptări să avem de la destinul nostru.

Semnele Horoscopului African: Judecătorul (5 iulie – 4 august)

Aceste persoane intuiesc întotdeauna adevărul, oricât de înșelătoare ar fi aparențele. Sunt conectați cu divinitatea și adevărul universal, pot privi în umbrele adânci ale ființei umane, au capacitatea de a prevedea ceea ce urmează să se întâmple și devin astfel foarte buni organizatori.

Ei lucrează ușor în echipe, dar și singuri și manifestă o înțelegere adâncă a nevoilor, fricilor și vulnerabilităților celorlalți.

Aceste persoane pot avea simțtul dreptății dezvoltat, însă nu aceasta este caracteristică de bază ce a dus la numele acestui semn. Judecătorul înțelege, știe să asculte, știe să empatizeze cu ceilalți și mai ales găsește o soluție care să îi dezvolte pe ceilalți.

Au un simț al umorului dezvoltat și sunt persoane deosebit de motivate în tot ceea ce fac, dovedind o voință de fier.

Foto: Picture Partners/ shutterstock.com

Semnele Horoscopului African: Nuca de Kola (5 august – 3 septembrie)

În zodiacul african, semnul Nucii de Kola este cel mai fericit. Persoanele născute sub acest semn sunt deosebit de optimiste și știu întotdeauna să valorifice maxim oportunitățile vieții.

Sunt persoane vesele, cu o mare putere psihică și emoțională de a depăși încercările vieții, persoane care fac din imposibil posibil. Ei reușesc orice și-ar propune și se bucură de plăcerile vieții.

Savurează mâncarea, băutură, uneori pot fi mai plinuti dacă nu sunt atenți la cât de mare este farfuria cu bunătăți. Se bucură de prezența oamenilor, a prietenilor, a celor dragi, se aventurează în călătorii, iar viața lor nu cunoaște rutina.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri