19 August 2021 publicat în Horoscop 3973 share-uri

Spiritele Indigo sunt suflete pure ce trăiesc o singură viață pe Pământ, nu au datorii karmice și nici lecții de învățat, dar au un țel deosebit de important în ceea ce privește schimbările în bine ale omenirii. Firi geniale, deosebit de creative, aceste spirite evoluează peste limitele umanității, aduc binele în lume, schimbă ce a fost vechi cu ce este necesar să fie nou și înalță vibrația lumii. Persoane greu de înțeles, controversate și puternice, spiritele Indigo au șansa să se nască sub anumite semne zodiacale, având anumite trăsături specifice despre care vom vorbi în acest articol.

Mult mai rar, Spiritele Indigo se pot naște și sub alte semne zodiacale. Aceste Spirite au talente artistice pe care le manifestă încă de la vârste foarte mici, manifestă o profundă compasiune față de cei din jur, par a nu înțelege concurența și nici discriminarea. Par persoane atipice, dar care nu contenesc să ne surprindă și la care găsim mereu ceva de admirat.

Spiritele Indigo născute în zodia Rac

O zodie caracterizată prin sensibilitate emoțională și empatie, dragoste pentru semeni și loialitate, Racul reprezintă unul dintre semnele în care se nasc Spiritele Indigo.

Aflate sub semnul Racului, Spiritele Indigo au menirea să aducă iubirea în lume, să ridice puterea femeii în comunități și să apere copiii și tot ceea ce este legat de maternitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Relațiile cu semenii sunt bazate pe iubire și sinceritate, însă adesea se pot considera neînțeleși și se pot retrage devenind singuri, până ce își găsesc calea și rostul lor în această viață pe Pământ, ca apoi să înflorească și să își dovedească puterea.

Dacă nu sunt ei cei care fac schimbările în lume sau în comunitatea în care trăiesc, pot fi însă mentorii, părinții, bunicii sau ghizii spirituali ai unui copil geniu ce va aduce aceste schimbări în lume.

Sufletele Indigo născute în zodia Balanță

Născute sub semnul Balanței, Spiritele Indigo se manifestă prin puterea deciziei și a acțiunii. Îi vom observa mai degrabă ca fiind cei care dezvoltă noi concepte de viață mai bună, mai sănătoasă, mai frumoasă, mai echilibrată.

Adesea se folosesc de proiecte pentru a-și pune în practică gândurile și pot fi creatori ai unor curente ce apară animalele, oamenii, natura.

Pot părea persoane agitate și poate prea sincere, iar țelul lor și-l pot afla mai degrabă la vârstă maturității lor emoționale și spirituale.

Foto: Lidiia/shutterstock.com

Sufletele Indigo născute în zodia Săgetător

Spiritele Indigo care se nasc în zodia Săgetătorului au tendințe fie artistice, fie foarte practice. Ei pot fi cei care schimbă cursuul construcțiilor sau sunt creatori ai unor curente ce schimbă tradiții. Pot deschide granițele între comunități, pot fi exploratori, cercetători și oameni ce fac descoperiri importante din trecutul omenirii.

De asemenea, pot fi cei care aleg să studieze cosmosul și relația noastră cu energiile Universului.

Pot fi persoane nestatornice, care par fără rădăcini, care călătoresc în întreagă lume. Eu au darul de a schimba ce este vechi în lume într-un Pământ Nou. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri