30 August 2021 publicat în Horoscop 956 share-uri

Horoscopul lunii septembrie 2021 aduce vești îmbucurătoare pentru toate zodiile. Este o lună a iubirii, a belșugului și a norocului, a vindecării, dar totodată și a evoluției. Multe lucruri bune se vor întâmpla în această perioadă. Va invităm să citiți horoscopul complet al lui septembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop septembrie 2021: Berbec

Luna septembrie este plină de provocări pentru nativii Berbec, dar totodată aduce ceva nou în viața acestora. Fie este vorba despre un nou început, fie reușesc să se bucure de o oportunitate la care doar visau, iar acum au șansa să își împlinească un vis. Alți nativi pot începe o afacere sau își schimbă locul de muncă. În tot cazul, aceste noi începuturi, provocări și schimbări sunt de bun augur, au rolul de a-i ajuta pe nativii Berbec să își atingă țelurile, să își împlinească visurile și să evolueze în plan profesional, financiar și spiritual.

În viața amoroasă, nativii Berbec sunt implicați, romantici și hotărâți să mențină flacăra iubirii. De asemenea, Berbecii caută să se relaxeze și să se distreze alături de partenerul de viață, organizând mici escapade de weekend sau minivacanțe în care ambii să uite complet de griji și să se bucure de viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Foto: Evgeniya Litovchenko/shutterstock.com

Horoscop septembrie 2021: Taur

Luna septembrie le aduce Taurilor prilej de odihnă, de repaus, de reîncărcare energetică și de reconectare cu cei dragi. Și bine ar fi să folosească în aceste direcții influenețele acestei luni, căci ritmul celorlalte planuri ale vieții par să se domolească sau chiar să stagneze.

În plan profesional lucrurile merg mai încet sau chiar puteți simți că bateți pasul pe loc. Recomandarea astrologului este să profitați de această perioadă de „liniște” pentru a plănui cariera în viitorul apropriat, căci destul de curând toate aceste blocaje se vor ridica și veți putea avansa cu viteză dacă aveți deja un plan.

În ceea ce privește dragostea, în septembrie nativii Taur își concentrează resursele interioare asupra familiei. Încerca să se reconecteze cu partenerul de viață, să organizeze mici escapade de weekend sau minivacanțe, să călătprească împreună sau chiar să viziteze unele rude sau unii prieteni pe care îi văd mai rar.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Cei singuri își vor largi cercul de prieteni, vor întâlni multe persoane noi și se pot îndrăgosti ca în adolescență, cu fluturi în stomac și nopți cu insomnii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri