30 August 2021 publicat în Horoscop 956 share-uri

Horoscopul lunii septembrie 2021 aduce vești îmbucurătoare pentru toate zodiile. Este o lună a iubirii, a belșugului și a norocului, a vindecării, dar totodată și a evoluției. Multe lucruri bune se vor întâmpla în această perioadă. Va invităm să citiți horoscopul complet al lui septembrie 2021 pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop septembrie 2021: Gemeni

Nativii Gemeni traversează o perioadă în care vor avea nevoie să își analizeze trăirile, sentimentele, modul în care percep viața. Planul lor emoțional va fi intens stimulat, astfel că este posibil să simtă emoții exagerate, nejustificate în viața reală. Pot fi prea îngrijorați, pot simți anxietate sau depresie, pot alterna stări euforice cu stări de tristețe. Cei din jur pot fi derutați de reacțiile nativilor Gemeni și se pot isca certuri pe motive banale. De aceea este recomandat ca nativii Gemeni să se gândească de două ori înainte de a vorbi și să aleagă calea blândeții chiar și atunci când vor să fie critici.

În plan amoros, partenerul de viață și familia reprezintă sursa de liniște, de fericire și împlinire pentru nativii Gemeni în această lună. Vor avea nevoie de ajutorul celor dragi pentru a trece mai ușor peste această perioadă tulbure pentru ei și este recomandat să nu ezite să ceară ajutorul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Nativii singuri își doresc o relație, însă nu se vor grăbi să se avânte într-o poveste de dragoste. Au nevoie de siguranță, de stabilitate, așadar chiar dacă vor întâlni o persoană interesantă, mai întâi vor dori să o cunoască bine.

Foto: Ironika/shutterstock.com

Horoscop septembrie 2021: Rac

Luna septembrie reprezintă o perioadă mai zbuciumată pentru nativii Rac, o perioadă ce îi va scoate din rutină și îi va forța să își întreacă unele limite. Deși am putea spune că este o perioadă relativ stresantă, cu multe actvități imprevizibile.

Nativii Rac vor reuși să își găsească echilibrul, vor reacționa cu responsabilitate și maturitate în fața provocărilor, vor da dovadă de calm și putere interioară, reușind să depășească cu bine obstacolele aduse de această perioadă.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

În ceea ce privește viața amoroasă, nativii Rac vor simți nevoia să pipereze atmosfera în de cuplu, să rezolve unele probleme mai vechi din relație, să se bucure de perioada petrecută alături de partener și chiar să facă unele schimbări în cămin.

Cei singuri pot începe o relație interesantă, din care vor avea multe de învățat și care se poate consolida într-o legătură stabilă.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri