19 August 2021 publicat în Horoscop 3973 share-uri

Spiritele Indigo sunt suflete pure ce trăiesc o singură viață pe Pământ, nu au datorii karmice și nici lecții de învățat, dar au un țel deosebit de important în ceea ce privește schimbările în bine ale omenirii. Firi geniale, deosebit de creative, aceste spirite evoluează peste limitele umanității, aduc binele în lume, schimbă ce a fost vechi cu ce este necesar să fie nou și înalță vibrația lumii. Persoane greu de înțeles, controversate și puternice, spiritele Indigo au șansa să se nască sub anumite semne zodiacale, având anumite trăsături specifice despre care vom vorbi în acest articol.

Sufletele Indigo născute în zodia Vărsător

Cu o inteligență ce va uimi încă de la primii ani ai copilăriei, Spiritele Indigo născute în semnul Vărsătorului vor revoluționalumea și concepțiile acesteia, vor da naștere unor tehnologii uluitoare care vor duce la evoluția spectaculoasă a omenirii, pot face descoperiri vindecătoare în medicină și alte domenii sau pot vindeca prin puterea artei și a cuvântului.

Aceste persoane par a trăi într-un viitor îndepărtat de unde s-au teleportat pentru a ne oferi câteva secrete. Sunt greu de înțeles și își fac cu dificultate prieteni adevărați.

Sufletele Indigo născute în zodia Pești

Născute sub constelația Peștilor, Sufletele Indigo pot răvăși întreagă existența a omenirii. Însăși zodia Peștilor vorbește despre adevărul suprem, despre capacitatea de a citi în umbrele obsucre ale realității și firii umane. Sufletele Indigo vor amplifica toate aceste caracteristici ale nativilor Pești și pot da peste cap concepte implementate și crezute de oameni de mult timp. Pot avea abilități de clarvăzători și călători în spațiu și timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

De asemenea, pot fi cercetători desăvârșiți sau pionieri ai unor invenții care au puterea de a schimba cursul omenirii. Pot crea o altă lume din aceleași resurse, ca un sculptor care ține în mâini o bucată de lut. Sunt persoane cu o intensă spiritualitate și o luciditate care ne cutremură.

Sursa foto articol: Lidiia/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri