13 August 2021 publicat în Horoscop 1419 share-uri

Se spune că, pentru a cunoaște pe cineva, este bine să îi știi atât calitățile pozitive, cât și negative. În astrologie, Lilith – Luna Neagră, este asociată cu inconștientul, cu partea ascunsă, obscură a minții și a spiritului uman, cu karma și greșelile săvârșite în viețile anterioare, cu tendințele negative ale personalității noastre. Descoperă secretele nevăzute ale personalității tale dezvăluite de poziția lui Lilith în astrograma natală.

Lilith, Luna Neagră în Leu

Luna Neagră în Leu aduce unele porniri întunecate ale celor care o au pe Lilith în această zodie în harta lor natală. Aceste porniri sunt legate de un egoism aparte, de senzația că multe li se cuvin pur și simplu, de tendința de a cere merite care nu sunt ale lor, aduce mândria exagerată, orgoliu puternic și supraapreciere a propriilor valori și merite. Lilith în Leu aduce totodată și sentimente puternice de invidie, gelozie, dorință de răzbunare.

Toate aceste porniri pot aduce evenimente negative pentru aceste persoane, de aceea, pentru a-și echilibra karma, au nevoie să învețe să iubească necondiționat, fără a cere nimic în schimb, să aprecieze libertatea celuilalt de a alege, chiar dacă acele alegeri nu sunt deloc pe placul lor.

Au nevoie să învețe să ofere credit și încredere celorlalți, să înțeleaga că unii pot fi mai buni ca ei, mai frumoși, mai valoroși, mai deștepți etc. Să învețe că pot străluci fără a-i pune pe ceilalți în umbră, așa cum pe cer strălucesc mai multe stele și asta face ca cerul înstelat să fie minunat.

Foto: Alex Tooth/shutterstock.com

Lilith, Luna Neagră în Fecioară

Lilith în Fecioara aduce o karma ușor de înțeles, dar dificil de echilibrat pentru cei care au Luna Neagră în această zodie la naștere.

Așadar Lilith aduce tendința de a-i servi pe ceilalți dincolo de propria voință, dar și de a muta responsabilitatea pe umerii celorlalți, de a găsi vinovații pentru problemele lor în ceilalți și nu în alegerile făcute de ei înșiși.

Lilith în Fecioară poate simboliza și tendința exagerată de critică, ce poate fi ușor transformată într-o calitate dacă apreciem puterea lor de observație, însă alegând diplomația în exprimare.

De asemenea, Lilith poate aduce și exagerare în ceea ce privește munca, tendința de a merge către extreme: fie nu vor să facă nimic, fie muncesc exagerat, neglijând celelalte domenii de viață.

Pentru a-și echilibra karma, aceste persoane trebuie să învețe să fie independente din punct de vedere fizic, psihic și material. Au nevoie să învețe să își asume greșelile, să se adapteze ușor schimbărilor, să găsească un echilibru între toate domeniile vieții lor, să învețe să își asculte emoțiile și simțurile, care să devină prioritare pentru ei. Aceste persoane trebuie să urmărească integritatea spirituală și trupească, dar și mentală totodată.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri