13 August 2021 publicat în Horoscop 1428 share-uri

Se spune că, pentru a cunoaște pe cineva, este bine să îi știi atât calitățile pozitive, cât și negative. În astrologie, Lilith – Luna Neagră, este asociată cu inconștientul, cu partea ascunsă, obscură a minții și a spiritului uman, cu karma și greșelile săvârșite în viețile anterioare, cu tendințele negative ale personalității noastre. Descoperă secretele nevăzute ale personalității tale dezvăluite de poziția lui Lilith în astrograma natală.

Lilith, Luna Neagră în Balanță

Persoanele cu Luna Neagră în Balanță în harta natală au tendința de a înșela, de a nu ține secrete, de a evita jurăminte sau de a le rosti fals, au tendința de a lua cu dificultate decizii, pot face alegeri injuste, nedrepte, coruptibile.

De asemenea, au tendința de a căuta drumul mai scurt și mai ușor în viață, chiar dacă acesta reprezintă calea minciunii și a înșelării. Adesea se pot minți chiar pe ei înșiși, de exemplu în loc să învețe aleg să copieze, acesta fiind cel mai minor exemplu privind repercursiunile în timp. Se pot folosi de ceilalți pentru a le rezolva problemele sau pentru a obține informații pe care, ulterior, și le asumă.

Pentru a echilibra această karma, nativii au nevoie să accepte adevărul în relația cu propria persoană, dar și cu ceilalți, au nevoie să aleagă drumul corect pentru obținerea țelurilor, chiar dacă acesta le pare foarte dificil și lung, au nevoie să învețe să ia decizii care să le aducă atât lor, cât și celorlalți un bine pe termen lung.

Foto: Ironika/shutterstock.com

Lilith, Luna Neagră în Scorpion

Luna Neagră în Scorpion face referire la mistic, superstiții, credință în magie, dar și la înșelăciune, la trădarea încrederii. Este posibil ca în vieți anterioare să nu fi păstrat secretele celorlalți sau să fi fost spioni ori suflete în care nu ar fi trebuit ca cineva să își pună încrederea.

Este posibil să fi folosit magia pentru a obține răspunsuri sau pentru a influența prezentul sau pur și simplu pentru a obține în mod fraudulos venituri suplimentare.

În tot cazul, Lilith în Scoprion aduce tendința de a te încrede exagerat în științe oculte, ceea ce te poate determina să „arunci pisica”, să nu îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce ți se întâmplă și pentru alegerile tale, punând toate acestea pe seama unei entități.

Pentru a-ți echilibra karma dată de Lilith ai nevoie să înveți să protejezi secretele celorlalți, să nu le divulgi, să devii o persoană demnă de încredere, să prețuiești propria intimitate, să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce ți se întâmplă și să încerci să te ridici prin forțe proprii deasupra problemelor vieții.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri