Zodia Ishtar - cei născuți Vineri
Aceste persoane sunt guvernate de planeta Venus și influențate de zeița Ishtar, singura prezență feminină din panteonul babilonian.
Zeița Ishtar era asociată cu feminitatea, maternitatea, senzualitatea și sexualitatea, fertilitatea și iubirea. Ea este cea care dă viață, dar care totodată instigă la invidie, conflicte și răzbunare.
Astfel, cei născuți sub această zodie sunt oameni capabili de o iubire fără margini, sunt eroii comunității, sunt deosebit de empatici și cultivă în jurul lor puterea iubirii. Ei sunt cei care vindecă emoțiile celorlalți, care protejează valorile umane, sunt oameni cu mulți prieteni și îi putem întâlni chiar ca vindecători.
La polul opus, ei pot da dovadă de sentimente de ranchiună, gelozie și invidie, acestea fiind zonele umbrite ale personalității lor pe care trebuie să învețe să le controleze.
Zodia Ninurta - cei născuți Sâmbătă
Persoanele născute în ziua de sâmbătă sunt guvernate de Saturn și au ca zeitate supremă pe Ninurta, alături de tatăl și mama, Enlil respectiv Ninhursah. Practic sunt trei zeități care conduc această zodie, de aici și calitățile lor extraordinare.
Oamenii născuți sâmbătă sunt persoane foarte puternice emoțional, pot traversa obstacolele vieții fără a se lăsa doborâți. Sunt persoane foarte motivate, perseverente, muncitoare și hotărâte. Sunt cei pe care îi vedem că merg înainte orice ar fi, care deși se tem, găsesc determinarea de a realiza ceea ce și-au propus.
Sunt persoane cu realizări mari în viață, dar care totodată își asumă greșelile făcute. Sunt sinceri, loiali și de încredere, ceea ce îi ajută să câștige cu ușurință respectul celor din jur. Citeste continuarea în pagina 4 >>
De ce ajung femeile din România la psiholog. ”Trăim într-o cultură în care femeia e învățată să pună nevoile celorlalți înainte”
Metroul bucureștean scurtează drumul spre prevenția cancerelor asociate infecției cu HPV
“Love Fair”, târgul caritabil care schimbă soarta animalelor fără stăpân
Țările din Europa în care se fac cele mai multe transplanturi de celule stem. Pe ce loc e România?