23 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1411 share-uri

Majoritatea sistemelor de zodii care au fost scrise de-a lungul timpului, dar și horoscopul actual pe care îl citim, prezintă o inspirație comună: horoscopul babilonian, cel mai vechi din lume. Babilonienii au fost primii care au împărțit cerul în 12 case, fiecare având un corespondent în viața oamenilor. Citește Horoscopul Babilonian și descoperă-ți zodia în cel mai vechi horoscop al omenirii.

Zodia Ishtar - cei născuți Vineri

Aceste persoane sunt guvernate de planeta Venus și influențate de zeița Ishtar, singura prezență feminină din panteonul babilonian.

Zeița Ishtar era asociată cu feminitatea, maternitatea, senzualitatea și sexualitatea, fertilitatea și iubirea. Ea este cea care dă viață, dar care totodată instigă la invidie, conflicte și răzbunare.

Astfel, cei născuți sub această zodie sunt oameni capabili de o iubire fără margini, sunt eroii comunității, sunt deosebit de empatici și cultivă în jurul lor puterea iubirii. Ei sunt cei care vindecă emoțiile celorlalți, care protejează valorile umane, sunt oameni cu mulți prieteni și îi putem întâlni chiar ca vindecători.

La polul opus, ei pot da dovadă de sentimente de ranchiună, gelozie și invidie, acestea fiind zonele umbrite ale personalității lor pe care trebuie să învețe să le controleze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Ninurta - cei născuți Sâmbătă

Persoanele născute în ziua de sâmbătă sunt guvernate de Saturn și au ca zeitate supremă pe Ninurta, alături de tatăl și mama, Enlil respectiv Ninhursah. Practic sunt trei zeități care conduc această zodie, de aici și calitățile lor extraordinare.

Oamenii născuți sâmbătă sunt persoane foarte puternice emoțional, pot traversa obstacolele vieții fără a se lăsa doborâți. Sunt persoane foarte motivate, perseverente, muncitoare și hotărâte. Sunt cei pe care îi vedem că merg înainte orice ar fi, care deși se tem, găsesc determinarea de a realiza ceea ce și-au propus.

Sunt persoane cu realizări mari în viață, dar care totodată își asumă greșelile făcute. Sunt sinceri, loiali și de încredere, ceea ce îi ajută să câștige cu ușurință respectul celor din jur. Citeste continuarea în pagina 4 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri