23 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1411 share-uri

Majoritatea sistemelor de zodii care au fost scrise de-a lungul timpului, dar și horoscopul actual pe care îl citim, prezintă o inspirație comună: horoscopul babilonian, cel mai vechi din lume. Babilonienii au fost primii care au împărțit cerul în 12 case, fiecare având un corespondent în viața oamenilor. Citește Horoscopul Babilonian și descoperă-ți zodia în cel mai vechi horoscop al omenirii.

Zodia Shamash - cei născuți Duminică

Aceste persoane sunt guvernate se Soare, iar zeitatea supremă ce le influențează zodia este Shamash - zeul justiției și dreptății.

Shamash era considerat un zeu foarte puternic, temut și iubit totodată. El era cel care putea condamnă și pedepsi, dar totodată era eliberatorul celor năpăstuiți pe nedrept. Un zeu al adevărului, al responsabilității și al libertății .

Persoanele din această zodie solară sunt în general calde și vesele, optimiste, sunt oameni luminoși și frumoși, care atrag atenția prin prezența lor și caracterul lor pozitiv.

Totodată, aduci când detectează nedreptatea sau minciuna, devin duri, inflexibili. Iartă greu și nu acordă multe șanse celor care le greșesc. Încrederea lor este greu câștigată, dar devin dedicați și darnici cu cei care le capătă respectul.

Foto main si front articol: intueri/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri