23 Iulie 2021 publicat în Horoscop 1411 share-uri

Majoritatea sistemelor de zodii care au fost scrise de-a lungul timpului, dar și horoscopul actual pe care îl citim, prezintă o inspirație comună: horoscopul babilonian, cel mai vechi din lume. Babilonienii au fost primii care au împărțit cerul în 12 case, fiecare având un corespondent în viața oamenilor. Citește Horoscopul Babilonian și descoperă-ți zodia în cel mai vechi horoscop al omenirii.

Zodia Nabu – Cei născuți Miercuri

Persoanele născute miercuri se află sub influențele lui Mercur și sunt guvernate de Nabu, zeul comunicării și simbolismului, fiul lui Marduk și al lui Sarpanitum. Nabu era astfel zeul cuvântului, al scrisului, al reprezentării grafice, fiind adesea reprezentat cu o tăbliță în mână.

Persoanele născute în a treia zi a săptămânii vor fi astfel influențate de caracterul zeului lor guvernator, fiind persoane care comunica excelent, iubesc studiul, sunt calme și echilibrate, uneori introvertite, alteori extrovertite, dând mai departe arta pe care o stăpânesc atât de bine – aceea a comunicării.

Stăpânesc cuvântul și știu să îl folosească pentru a-și împlini nevoile sau a-și apăra opiniile, drepturile. Sunt persoanele care iubesc să filosofeze, să își pună întrebări, descifrând tainele adânci ale vieții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Înconjurate de un aer misterios, aceste persoane sunt înzestrate cu o intuiție aparte, ei pot „vedea” adevărul chiar și atunci când argumentele încă nu au fost descoperite. Pot fi buni îndrumători și ghizi spirituali.

Foto: Alexg63/ shuttesrtock.com

Zodia Marduk – cei născuți Joi

Persoanele născute în a patra zi a săptămânii sunt guvernate de Jupiter, iar zeitatea reprezentativă este Marduk – zeul regenerării și al renașterii.

Aceste persoane reușesc să privească partea plină a paharului, sunt motivate și optimiste, energice și determinate, cu o puternică energie creativă. Acești oameni reușesc să găsească resurse acolo unde alții le considerau inexistente, descoperă situații sau culturi de mult uitate pe care le readuc la viață, le valorifică. Au puterea de a transforma prezentul și viitorul și joacă un rol important în ceea ce privește schimbările benefice ale societății.

Mai mult decât atât, în anumite situații critice, pot fi și cei care schimbă istoria, care fac din imposibil posibil, care transformă sărăcia în bogăție și valorifică ceea ce alții nici nu observă. Citeste continuarea în pagina 3 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri