1 Iunie 2021 publicat în Horoscop 2845 share-uri

Punctul Vertex sau Poarta Destinului se stabilește încă de la naștere și reprezintă un punct imaginar în astrologie care se află la intersecția dintre ecliptică și prima verticală la vest față de locul nașterii unei persoane, făcând parte din astrograma natală a fiecăruia. Punctul Vertex indică momentele de răscruce ale  persoanelor când este calculat individual, fiind numit și „ascendent electric”. Aflați mai multe informații despre Punctul Vertex și cum influențează poziția în fiecare zodie citind rândurile următoare.

Horoscop: Punctul Vertex în Balanță

Energia pe care o aduce Vertex în Balanță: implică învingerea ideilor fixe și a dependențelor emoționale, care pot fi îndreptate spre orice (dorința de bogăție, teama de a nu fi considerat inferior, obsesia pentru un anumit stil de viață sau pentru anumite persoane, pentru mâncare sau chiar droguri ușoare sau nu). Persoanele cu Vertex în Balanță trebuie să învețe să scoată armonia din conflict, să renunțe în a-i judeca pe ceilalți, să își învingă complexele și să caute moderația și echilibrul în viață.

De asemenea, aceste persoane au nevoie să își învingă nevoia de confort și de asemenea tendința de a căuta fericirea în ceva, ceea ce le aduce dependență (de exemplu plăcerea de a mânca, consumul de alcool etc.). Unele persoane cu acest Vertex pe harta natală pot deveni arbitrii, judecători, pot descoperi soluțiile de echilibru în situații apăsătoare pentru ei, dar și pentru omenire.

Foto: pexels.com

Horoscop: Punctul Vertex în Scorpion

Energia pe care o aduce Vertex în Scorpion: nevoia de a învinge ideile extreme, impulsivitatea și hrănirea nevoii de a comunica eficient și empatic cu cei din jur. Acești nativi pot hrăni aceste energii implicându-se în rezolvarea situațiilor complicate, inclusiv umanitare, în rezolvarea unor mistere sau în munca de detectiv, găsind adevărul. Vertex se asetapta de la aceste persoane să învețe stăpânirea de sine, să își învingă fricile și să își îmbrățișeze vulnerabilitățile, să fie sinceri cu ei înșiși și să nu ceară de la alții ceea ce este, de fapt, în dreptul lor. Ei înșiși pot infrunta situații dificile în viață, cum ar fi trecerea printr-o cumpăna sau situație de criză. Pot practica meserii de vindecători sau care necesită investigații, lucrând cu legea și salvând astfel alte persoane din situații ciclice foarte complexe și încurcate.

Horoscop: Punctul Vertex în Săgetător

Energia pe care o aduce Vertex în Săgetător: nevoia de a depăși ideile fixe și de a îmbrățișa flexibilitatea în gândire, nevoia de a nu mai crede tot ce se aude ci de a trece informațiile printr-un filtru porpiu care să ajute la vizualizarea în ansamblu a unor situații. Energia acestui Vertex îndeamnă la aventură, dar și la schimbare, la renunțarea la laudă proprie și la descoperirea valorilor care aduc bogăție sulfeteasca (apropierea de familie, practici spirituale și religioase, renunțarea la confortul personal pentru a aduce un aport în viața altora).

Vertex în Săgetător îndeamnă la înțelegerea adevărului profund, la meditație, la îndepărtarea de doctrine și la căutarea originii unor idei, situații, acțiuni, rezultate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri