1 Iunie 2021 publicat în Horoscop 2845 share-uri

Punctul Vertex sau Poarta Destinului se stabilește încă de la naștere și reprezintă un punct imaginar în astrologie care se află la intersecția dintre ecliptică și prima verticală la vest față de locul nașterii unei persoane, făcând parte din astrograma natală a fiecăruia. Punctul Vertex indică momentele de răscruce ale  persoanelor când este calculat individual, fiind numit și „ascendent electric”. Aflați mai multe informații despre Punctul Vertex și cum influențează poziția în fiecare zodie citind rândurile următoare.

Horoscop: Punctul Vertex în Capricorn

Energia pe care o aduce Vertex în Capricorn: implică hrănirea energiei paterne, a familiei în general, legături cu autoritatea și stările de confuzie. Aceste persoane au nevoie să disocieze planul emoțional de cel al acțiunii, să facă lucruri importante chiar dacă acestea le pot aduce suferință, să învețe să se ecraneze în fața situațiilor care îi afectează. Vertex în Capricorn cere asumarea unor responsabilități mari, funcții de conducere, învingerea confortului și complacerii, activarea spiritului practic.

De la aceste persoane Vertex așteaptă să învețe asumarea, răbdarea și organizarea, preluarea responsabilității și controlului.

Foto: pexels.com

Horoscop: Punctul Vertex în Vărsător

Energia pe care o aduce Vertex în Vărsător: nevoia de a învinge anxietatea, pesimismul, răutatea. Aceste persoane învață toleranța și aprecierea diferențelor dintre oameni. Au nevoie să își stabilească clar limitele reale în raport cu idealurile, unde pot întâlni diferențe chiar foarte mari. Sinceritatea privind propriile puteri și încercarea de a nu exagera așteptările de la propria persoană îi ajută să își găsească echilibrul în activități. Vertex le cere organizare, dar și coordonarea altor persoane în situații dificile. Este o poziție grea din punct de vedere astrologic, o provocare karmică ce nu este ușor de dus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Cum să alegi componente pentru baia ta

Vertex în Vărsător îndeamnă la preluarea responsabilităților pentru mulțimi de oameni defavorizate, fără acces către anumite căi. Aceste persoane trebuie să învețe să lucreze în grup și să preia responsabilitatea energiei acelui grup, au de invins standarde impuse de societate și de familie. Punctul cel mai înalt este prietenia. Vertex se așteaptă de la aceste persoane să trateze orice soluție la nivel individual, să vorbească de la om la om, să ofere servicii față în față, care necesită prezență și personalizare, dar totodată într-un context general. Astfel aceste persoane învață toleranța, acceptarea, comunicarea profundă, umanitatea, iubirea și dăruirea. Atunci își găsesc echilibrul interior, care, în cazul lor, este dependent de ceilalți.

Horoscop: Punctul Vertex în Pești

Energia pe care o aduce Vertex în Pești: este o energie minunată, aceea prin care aceste persoane împrăștie iubirea și compasiunea în lume. Ei sunt cei care îi învață pe ceilalți valorile empatiei, sensibilitatea și respectul, non-violența, compasiunea și capacitatea de a asculta. Aceste persoane pot da alt curs adevărului, pot demonsta că o situație care pare corectă este, de fapt, injustă în unele aspecte.

Vertex se așteaptă de la aceste persoane să dezvolte altruism și să sădească empatia și compasiunea atât în sufletul lor, cât și al altora. Pot fi mediatori, formatori de opinie, psihologi, terapeuți, oameni ai spiritului. Toți suntem copii ai Universului și Vertex îi îndeamnă pe cei cu această hartă natală să cultive puterea iubirii în lume.

Foto articol: pexels.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri