1 Iunie 2021 publicat în Horoscop 2855 share-uri

Punctul Vertex sau Poarta Destinului se stabilește încă de la naștere și reprezintă un punct imaginar în astrologie care se află la intersecția dintre ecliptică și prima verticală la vest față de locul nașterii unei persoane, făcând parte din astrograma natală a fiecăruia. Punctul Vertex indică momentele de răscruce ale  persoanelor când este calculat individual, fiind numit și „ascendent electric”. Aflați mai multe informații despre Punctul Vertex și cum influențează poziția în fiecare zodie citind rândurile următoare.

Punctul Vertex funcționează ca o poartă karmică a destinului și se calculează dificil, de aceea noi va sugerăm să accesați un calculator online pentru acest calcul, cum ar fi, de exemplu, acest calculator pentru Punctul Vertex Natal.

Rezultatul va poziționează Poarta destinului (Punctul Vertex) într-o zodie anume, iar mai jos gășiți interpretarea pentru fiecare poziție în parte. În general, urmând energiile punctului Vertex, reușim să ne găsim adevăratul scop și echilibru în viață, să ne descoperim pe noi înșine și să ne fructificăm valorile interioare. În sens contrar, în viațanoastră apar blocajele și suferințele.

Horoscop: Punctul Vertex în Berbec

Energia pe care o aduce Vertex în Berbec: este o energie de foc, de șoc, de rapiditate, de decizii foarte importante, radicale, luate contracronometru, de asumare a situațiilor majore, de conducere, de coordonare a eforturilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Cum să alegi componente pentru baia ta

Cei care prezintă Vertex în Berbec au ca muncă să cultive energiile acestei zodii. Așadar, vor fi atrași în situații de urgență unde trebuie să intervină prompt și rapid, unde au nevoie de determinare, curaj și minte lucidă totodată, pot prelua funcții de lideri sau de persoane aflate în centrul acțiunii, ei sunt cei care trebuie să acționeze și nu să stea deoparte, așteptându-i pe alții să o facă. Au tendința la impulsivitate, deținere a controlului, exprimarea emoțiilor (inclusiv a celor negative). Aceste persoane au nevoie să își acceseze curajul personal, să își dobândească stima de sine, să acționeze inovator, să își asume situații greu de asumat pentru alții.

Foto: pexels.com

Horoscop: Punctul Vertex în Taur

Energia pe care o aduce Vertex în Taur: este o energie care trebuie să risipească sentimente de inferioritate, de egoism sau invidie. Așadar cei cu Vertex în Taur vor avea nevoie să se dezvolte astfel încât să aibă câștiguri materiale sau artistice, de valoare, să își caute, de asemenea, valorile interioare pe care să le hrănească, să le exprime. În plus, pot participa în ajutorul altora pentru siguranța financiară a celorlalți, fiind implicați în acțiuni caritabile. Au nevoie să fie sinceri cu ei și cu ceilalți, să caute adevărul dincolo de măști, să simplifice lucrurile, să elimine obligațiile, să aibă acțiuni simple, clare și juste.

Le este recomandat să susțină ceea ce este adevărat, dar și valoros (bunuri materiale, artă, podoabele naturii). Cei cu punctul Vertex în Taur pot fi activiști pentru diverse cauza care urmăresc dreptul de exprimare în cultură, emoții, dragoste al celorlalți.

Horoscop: Punctul Vertex în Gemeni

Energia pe care o aduce Vertex în Gemeni: învingerea dorinței de a lua fără a avea voie sau fără a se cuveni, învingerea mentalitățîi fixe și a fobiilor.

Cei cu Vertex în Gemeni trebuie să învețe să fie flexibili, să învețe să se descurce în orice situație, indiferent de resurse. Flexibilitatea înseamnă și empatie și putere de ai înțelege pe ceilalți și de a le oferi diferite „drepturi” umane, cum ar fi cel de a se răzgândi, fără să considerați că nu își respetca cuvântul. Vertex în Gemeni cheamă la îmbunătățirea capacităților de comunicare și în special de înțelegere și exprimare a propriilor emoții, cât și a trăirilor celorlalți. De asemenea, ideile trebuie legate de fapte, adică aceste persoane au nevoie să pună în practică ideile lor, să le finalizele, să prezinte rezultate.

Acești oameni pot fi intermediari, pot aplana conflicte, pot folosi cuvintele de parte lor, pot însufleți mulțimea, pot fi scriitori desăvârșiți sau cercetători vocali.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri