1 Iunie 2021 publicat în Horoscop 2845 share-uri

Punctul Vertex sau Poarta Destinului se stabilește încă de la naștere și reprezintă un punct imaginar în astrologie care se află la intersecția dintre ecliptică și prima verticală la vest față de locul nașterii unei persoane, făcând parte din astrograma natală a fiecăruia. Punctul Vertex indică momentele de răscruce ale  persoanelor când este calculat individual, fiind numit și „ascendent electric”. Aflați mai multe informații despre Punctul Vertex și cum influențează poziția în fiecare zodie citind rândurile următoare.

Horoscop: Punctul Vertex în Rac

Energia pe care o aduce Vertex în Rac: aveți de înfruntat problemele părții feminine în public, de rezolvat responsabilități mari ale unor grupuri de oameni sau de preluat funcții importante cu ecou puternic asupra altor oameni, de invins teama de a-i dezamăgi pe ceilalți.

Persoanele cu Vertex în Rac au de cultivat energia feminină în lume. De asemenea, sunt apărători ai valorilor naturii, ai copiilor, hrănind nevoile umane, tratând inegalitățile, drepturile și șansele celor din jur. Pot prelua funcții de conducere, de decizie mai ales pentru situații cu ecou asupra culturii, nivelului de trăi a altor oameni, pot dezvolta proiecte pilot, pot fi cercetători ce găsesc leacuri pentru maladii.

Foto: pexels.com

Horoscop: Punctul Vertex în Leu

Energia pe care o aduce Vertex în Leu: aceste persoane trebuie să învețe să dăruiască, să fie mai puțin egocentrice și totodată mai creative. Aceste persoane au nevoie să învețe să își hrănească singure stima de sine și egoul interior, fără a aștepta de la alții complimente, apreciere și punerea în centrul atenției.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Cum să alegi componente pentru baia ta

Cât despre relațiile cu ceilalți, acestea nu se referă la mase de oameni, ci la legături individuale. Cei cu Vertex în Leu trebui să cultive priteneia și toate valorile acesteia, să își câștige câțiva prieteni adevărați în viață, să ofere libertate celor din jur și celor din familie, învingând dorința de control și autoritate.

Aceste peroane sunt încurajate să vorbească personal cu oamenii, să cultive empatia față în față, la nivel individual.

Horoscop: Punctul Vertex în Fecioară

Energia pe care o aduce Vertex în Fecioară: să învingeți tot ce este repetitiv, să dați o ordine sau un sens haosului, să îi ajutați pe ceilalți să vă înțeleagă. Nu este o poziție ușor de dus.

Când în majoritatea situațiilor energiile caută înțelegerea celor din jur, aici aspectul este invers, cei din jur să îi înțeleagă pe cei cu Vertex în Fecioară. Sunt în general oameni valoroși, foarte bogați spiritual, care au foarte multe de dat și în general ceea ce oferă contrazice un curs, o obișnuință, o tradiție, ceva repetitiv în ceea ce se cunoașea până atunci.

Energia celor cu Vertex în Fecioară împinge la inventivitate și mai ales spirit practic și expresie. Au nevoie să învețe să își exprime gândurile, să le organizeze, să le pună în practică, să noteze rezultate. De asemenea, aceste persoane vor descoperi defectele, greșelile în situații deja implementate, ceea ce nu le aduce prea multă ușurință în relațiile cu ceilalți, ci din contră. Ei sunt cei care schimbă o ordine cu alta, care scot din haos cele mai bune idei, care atrag atenția asupra riscurilor și vor fi cei care pun în practică proiecte fără precedent.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri