Ce le așteaptă pe zodii în cele 30 de zile din iunie în ceea ce privește iubirea, cariera, banii sau sănătatea? Citiți previziunile astrale ale lunii iunie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Leu

Așezarea planetelor în zodia Leu este de așa natură încât automonia și independența acestuia vor fi încurajate maxim. Leul se simte stăpân pe situație, își cunoaște bine interesele și el va fi cel care va influența cursul evenimentelor, iar nu ceilalți. De asemenea, va investi o bună parte din câștigurile sale în educația sa sau a unui membru al familiei (copil, soț etc). Pe de altă parte, pe plan amoros, trei mari planete: Saturn, Venus și Marte lucrează împreună pentru a aduce atât stabililitate în relația cu partenerul de viață, dar și sentimente romantice adevărate și puternice și multă pasiune.

Nativii Leu single nu au timp să se gândească prea mult la faptul că sunt single căci până pe 20 iunie vor fi tot timpul în centrul atenției, admirați, respectați, flatați, mai ales de sexul opus. De aceea, această perioadă este propice debutului unor noi relații de iubire, unele dintre acestea având loc prin prisma interacțiunilor sociale ale Leului. Atenție însă la promisiunile în iubire și la cât de mult pot fi ele onorate în această perioadă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Fecioara

Foto: By sniegirova mariia /Shutterstock

Iunie 2020 este o luna plină de satisfacții profesionale pentru Fecioară pe plan profesional. Reușești să îți atingi toate obiectivele luna aceasta, dar și să lucrezi activ la un proiect nou (și chiar să îl duci aproape de finalizare), cu rezultate excelente. Este drept că nativii născuți în cel de-al doilea și al treilea decan al lunii (4-13 septembrie și 14-22 septembrie) vor avea parte de mici întârzieri sau amânări, dar acestea nu le vor pune pe pauză și recompensele financiare.

Progresul și succesul vor fi și de partea acelor nativi care au afaceri mici, personale, dar și a celor care lucrează în domenii unde negocierea și modul în care se comunică joacă un rol important. Această zodie reușește să demonstreze că știe foarte bine care îi este rolul în lumea exterioară și se angajează și în diverse acțiuni socio-umanitare.

Nativii Fecioara single au parte de aventură și suspans, mai ales dacă au de efectuat scurte călătorii în zona în care locuiesc. O persoană cu câțiva ani mai în vârstă decât ele sau mai experimentată le captivează cu totul interesul și inima.

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Balanță

Cu Soarele care se va afla în primele 3 săptămâni ale lui iunie în sectorul aventurii, este foarte posibil ca iunie 2020 să fie pentru Balanță una din cele mai bune luni ale anului. Prin urmare, pentru Balanță, în perioada următoare va deveni extrem de important să descopere, să învețe lucruri noi, să trăiască spiritul aventurii pe propria piele, să cunoască persoane noi, să trăiască cu adevărat, să acumuleze sau să predea cunoștințe noi, chiar și să călătorească cât mai mult, în condiții de siguranță bineînțeles.

Balanțele single sunt tentate să ofere a doua sau chiar a treia șansă unei persoane din trecutul lor, în timp ce nativii căsătoriți sau aflați într-o relație stabilă de iubire simt pasiune și atracție intensă pentru partenerul de viață, mai ales dacă acesta se va afla pe aceeași lungime de undă cu ei.

Mulți nativi obțin anumite certificări sau atestate mult visate, ieșind din zona de confort de la locul de muncă și încercând activități profesionale noi care cer readaptare și creativitate. În a doua jumătate a lunii iunie, anumite schimbări în management de la locul de muncă pot produce anumite schimbări și în viața ta.

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Scorpion

Luna iunie este revelatoare pentru Scorpion și acesta înțelege că este celulă cheie în cercul familiei sale și că ceilalți se bazează pe înțelepciunea, perspicacitatea și sfaturile sale. Ca atare, Scorpionul este dispus să îi ajute pe cât poate pe cei dragi, instalându-se o perioadă de solidaritate și înțelegere autentică cu cei apropiați. Îți sunt apreciate eforturile și primești multă iubire în schimb, dar ai grijă și de sănătatea și resursele tale emoționale și de energie.

Chiar dacă în ultima perioadă ai economisit bani, pot apărea anumite cheltuieli neprevăzute în familie, legate de un membru al familiei. În plus, pe plan financiar și profesional, Mercur retrograd îngreunează comunicarea cu ceilalți și își joacă rolul său în tot ce ține de parteneriate și contracte, așa că nu lua de bune promisiunile celorlalți decât dacă sunt dublate de acțiuni serioase și angajament total.

Nativii single au șanse mari ca în primele 17 zile din iunie să cunoască prin intermediul cunoștințelor sale o persoană atrăgătoare și inteligentă, față de care vor simți fluturi în stomac.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri