Luna Nouă în Gemeni de pe 22 mai este despre reconstrucție, comunicare, dorința de dezizolare și de ancorare realistă în noi începuturi. Dar nu cărați mai mult decât puteți duce și nu vă expuneti mai mult decât este necesar. Aflați mai jos DE CE!

Luna Nouă a lunii mai 2020 va putea fi observată pe bolta cerească în ziua de 22 mai, ora 20:36 (ora României). Deloc întâmplător după o perioadă de izolare și retragere în noi înșine, ea cade la 2 grade în semnul Gemenilor, semnul socializării, al comunicării, al expansivitătiii. Este influențată totodată și de trigonul benefic al lui Saturn retrograd în Vărsător, un fel de încurajare cosmică și globală înspre progres și succes. Asadar, semnul Gemenilor ne cheamă să ne ancorăm în schimbare, dar reaprinde în noi și scânteia spontaneității și a propriilor simțiri. Suntem pregătiți să ne deschidem sufletește față de ceilalți, să comunicăm frumos, să stabilim legături frumoase, să vorbim, să ascultăm, să ne spunem că ne-a fost dor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Ce este cu adevărat superb la această Luna Nouă în Gemeni de pe 22 mai este că ea influențează și comunicarea între generații și persoane din grupe de vârstă diferite, favorizând învățarea mutuală, un schimb de informații și de experiențe bazat pe respect și iubire, dar și ghidare, înțelepciune și călăuzire de la cei mai experimentați.

Da, vom fi tentați să ne analizăm sentimentele și să ne gândim la ceea ce simțim în adâncul nostru, dar în același timp și să ne împărtășim analiza și impresia cu cei dragi și apropiați sufletului nostru. De asemenea, trebuie să existe un echilibru în această perioadă pe axa simțire-gândire-rațiune pentru a implementa și sentimentul de SIGURANȚA, atât de necesar în această perioadă. Ce vrem să spunem de fapt? Vrem să spunem că între ceea ce gândim, ceea ce ne dorim și ceea ce spunem și facem trebuie neapărat să creăm armonie și susținere.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți

Este important ca în această zi de 22 mai și în următoarele două săptămâni de după să ne facem curat în minte și în inimă, făcând planuri și inițiind lucruri sau acțiuni care rezonează cu ființa noastră căci au șanse sporite de izbândă. Nodul nordic al lunii va intră și el în Gemeni în luna mai, iar destinul și karma joacă un rol puternic asupra a ceea ce începem în această perioadă și le vom simți prezența și ajutorul până în 2022 chiar. În plus, eforturile noastre de a implementa noi începuturi în mod practic și realist sunt și ele sprijinite de Luna Nouă în Gemeni și Saturn.

Foto: By Art Wind /Shutterstock

Vom resimți influența Lunii Noi în trigon cu Saturn prin puternicul simt al resposabilitătii (și mai ales al autoresponsabilitătii) și al seriozității cu care ne infuzează Saturn. Suntem practici, serioși, hotărâți, ambițioși și conștienți de atuurile și dezavantajele noastre, realiști și avem tendința de a avea în vedere și rezultatele pe termen lung, nu doar pe cele pe termen scurt. În relațiile de iubire, dar și în relații în general, suntem generoși, loiali și plini de respect și înțelegere față de parteneri în această perioadă, iar în anumite conexiuni mai vechi se va resimți atât de tare influența karmei, încât probabil că veți fi uimiți sau veți avea parte de unele vești/ surprize neașteptate. Luna Nouă în Gemeni este benefică și stabilirii de noi conexiuni sau prietenii, de parteneriate.

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Așadar, încetul cu încetul, pas cu pas, gradual, ne recuperăm, ne revenim din etapa de introspecție și autocăutare și acum începem să construim (sau să reconstruim acolo unde este cazul și noi direcții au apărut la orizont) și să depunem eforturi serioase pentru a ne implementa visurile. Debordăm de energie, de inițiativă, de dorința de a progresa, de a ne urma în mod practic chemarea sufletului, mai ales că perioada trecută a fost propice regăsirii de sine. Este momentul ideal pentru a ne crea noi structuri de funcționare sau organizare sau de a ne angaja într-o rutină nouă. Fiți însă foarte atenți căci pericolul nu este încă trecut.

Foto: By JoyCrew /Shutterstock

Oricât de mult ne-am dori libertatea și normalitatea de dinainte, astrele sunt un pic înșelătoare. Mercur și Venus retrograd spre exemplu creează un aspect cu Neptun care poate aduce confuzie, amăgire, decepție, informații eronate, potențial paranoic, înșelăciune, semnale false, senzația că lucrurile nu sunt de fapt ceea ce par a fi. Aveți grijă așadar să nu fiți înșelați sau păcăliți, chiar și în chestiuni legale sau care țin de afaceri, și ceriti întotdeauna sfatul unei persoane în care aveți încredere sau opinia unui profesionist acolo unde este cazul. Neptun este cel care guvernează bolile și infecțiile așa că nu vă culcați pe o ureche încă și asigurați-vă siguranța și măsurile de precauție în condițiile actuale de pandemie.

RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

În plus, conjucturile astrale arată că steaua Alcyone, steaua cea mai intensă ca strălucire din roiul stelar al Pleiadelor (din constelația Taurului), se aliniază și ea cu Luna Nouă în Gemeni. Ca aspecte pozitive, Alcyone poate aduce pace, optimism, ambiție, succes, scurte călătorii, sentimentul de onoare, dar la polul opus și pericole neașteptate, unele chiar fizice, probleme de sănătate sau întâmplări nefaste. Trigonul Lunii noi cu Saturn în Vărsător este însă ca o plasă de siguranță pentru lumea întreagă și ne va proteja de situațiile neplăcute în care ne pot pune Neptun și/sau steaua Alcyone.  Nu uitați că indiferent de ceea ce se întâmplă în viețile noastre și în jurul nostru, compasiunea, bunătatea, răbdare și iubirea trebuie să primeze. Iar apoi manifestările universului vor fi și ele pe măsură.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

O Lună Nouă binecuvântată, inspirată și în siguranță să aveți!

Foto fr si main: By Art Furnace /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri