Ce le așteaptă pe zodii în cele 30 de zile din iunie în ceea ce privește iubirea, cariera, banii sau sănătatea? Citiți previziunile astrale ale lunii iunie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Săgetător

Pentru Săgetător, prima luna a verii este una promițătoare. Acești nativi se redescoperă pe ei luna această și învață să își asculte dorințele inimii, întrând într-o perioadă a fericirii interioare. Poziția Soarelui în tabelul tău te va ajuta să îți armonizezi relațiile și să cauți să reînnoiești și vindeci acele relații de prietenie sau chiar de iubire pe care, din motive puerile, le-ai înterupt fără prea multe explicații. Eclipsa de luna de la începutul lunii este și ea despre redefinirea relațiilor personale sau începerea unor noi relații. Acest aspect este favorizat și de Venus, care aduce mai mult tact și mai multă diplomație în relațiile cu oamenii cu care lucrezi sau cu cei la care ții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Venus îți ascute și farmecul personal, făcându-te irezistibilă în ochii persoanelor de sex opus și aducând strălucire conversațiilor inițiate cu precădere în mediul online. Șansele de a-ti găsi un nou loc de muncă sunt mari mai ales în prima jumătate a lunii.  

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Capricorn

Eclipsa de luna de pe 5 iunie va avea loc în cea de-a 12-a casă a Capricornului, ceea ce înseamnă că pentru acest nativ spiritualitatea va juca un rol important în perioada următoare de timp. Este o perioada importantă pentru renașterea spirituală a Capricornului, iar acesta va încerca să fie o persoană mai bună și să își îmbunătățească relația cu divinitatea, cu sinele său, dar și cu ceilalți ulterior.

Un alt eveniment important, eclipsa de soare de pe 21 iunie, va avea loc în cea de-a 7-a casă a Capricornului, casa iubirii, ceea ce pentru unii va înseamnă o fericire absolută în relația de cuplu, iar pentru unii se va resimți ca un test al relației, cu anumite neînțelegeri sau confuzii venind periodic în prim plan în ultima săptămâna a lunii. Emoțiile vor fi și ele intensificate, uneori exaggerate, așa că ai grijă cum le gestionezi. Cu toate acestea, iubirea va înflori acolo unde este puternică și autentică, iar pe plan financiar, primești sprijinul și chiar ajutor material concret din partea unui membru al familiei tale.

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Vărsător

Iunie 2020 este o lună excelentă pentru Vărsător, o lună în care această zodie va înflori la propriu. Pasiunea și focul care îl calauzesc de obicei vor găsi acum ocazii pentru a ieși la suprafață și a lumina totul în jurul lor. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii tu însuți, să îți exprimi creativitatea în domeniile în care activezi profesional sau față de care ai înclinații, să te bucuri de viață așa cum este ea și să fii bun căci binele se va întoarce înzecit în această perioada către tine.

În plus, în relațiile sale de cuplu sau de familie, Varsatorii se vor simți înțeleși, iubiți, sprijiniți, iar sentimentele de afecțiune vor fi reciproce. Vărsătorul își va dezvolta puternic abilitățile sale de comunicare chiar dacă Mercur retrograd îi va pune anumite dificultăți în modul în care este înțeles de ceilalți.

Pe plan amoros, Varsatorii single se pot aștepta la o lună a noilor experiențe și a fericirii în dragoste căci planetele creează conjucturi astrale propice întâlnirii unor persoane noi și interesante cu care pot fi compatibili. Cei deja într-o relație sau la începutul ei se și gândesc să treacă la pasul următor, e drept că partenerul mai mult decât ei, dar și ei se lasă cuprinși de entuziasmul iubirii.

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Pești

Pentru Pești, în iunie 2020 căminul și familia vor reprezenta punctul lor de focus, mai ales că Soarele se va afla în cea de-a 4-a casă a acestei zodii încă de la începutul lunii. Sunt animați de un sentiment al apartenenței sau de a aparține și se simt mai dispuși ca niciodată să se conecteze cu rădăcinile lor.

De aceea, mulți nativi se vor angaja cu precădere în activități domestice sau care țin de cămin și vor reinventa în această zonă tot ce este de reinventat, renovat, îmbunătățit sau reinterpretat. Unii nativi se gândesc chiar să implementeze principiile Feng Shui în propria casă, de exemplu.  Chiar dacă ești solicitat și în afacerile tale sau la locul de muncă, gândurile tale se concentrează asupra celor dragi și asupra chestiunilor familiale și personale.

Este foarte posibil ca eclipsa de pe 21 iunie să producă schimbări în viața copiilor sau a familiei tale, ceea ce te poate determina și pe tine să îți cauți un job care să îți aducă mai multe satisfacții financiare și o flexibilitate a timpului mai mare. Cei care călătoresc în această perioadă, o fac pentru a vizita un membru al familiei sau un loc care îi face să se simtă ca “acasă “.

Foto fr si main: By Julia Ardaran /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri