Ce le așteaptă pe zodii în cele 30 de zile din iunie în ceea ce privește iubirea, cariera, banii sau sănătatea? Citiți previziunile astrale ale lunii iunie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Berbec

Iunie 2020 se anunță a fi în general o lună bună pentru cei născuți sub semnul Berbecului, mai ales pe plan profesional și material, unde capeți din ce în ce mai multă încredere în tine însuți, în abilitățile tale profesionale și în capacitatea ta de a excela chiar și în condiții dificile. Banii curg din ce în ce mai liber către tine, iar luna aceasta poți primi un bonus de la locul de muncă pentru eforturile depuse în ultima vreme și performanțele realizate.

Nativii căsătoriți sau implicați într-o relație stabile au parte de zile prospere și abundente și în cuplu, în prima jumătate a lunii primând buna înțelegere și armonia. Cu toate acestea, aveți tendința de a vă neglija partenerul de viață în favoarea îndatoririlor profesionale, ceea ce nu îi va fi întotdeauna pe plac și de aici pot apărea unele discuții. Încercați să vă stăpâniți impulsul de a fi irascibil și a lua lucrurile personal și totul va fi cât se poate de bine și în relațiile cu prietenii sau cunoștințele. Nativii single au dor de ducă și simt o puternică dorința de a călători și de a trăi noi experiențe. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Taur

Iunie 2020 este o luna plină de emoții pentru Taur și îl va găsi pe acesta implicat atât în propria viață, cât și în a celor dragi. Anumite chestiuni legate fie de o persoană dragă din afară (poate cineva din familie, poate persoana iubită), fie de o proprietate sau anumite evenimente ce au loc în altă țară îl perturbă ușor din punct de vedere emoțional, ocupându-i o mare parte din gânduri.

Pe plan financiar, situația ta se va îmbunătăți luna aceasta și chiar dacă o parte din nativii Taur depind de acțiunile anumitor persoane pe acest plan, pentru mulți nativi vor apărea noi oportunități de lucru sau de îmbunătățire a veniturilor. Este foarte probabil că îți vei investi cea mai mare parte a energiei tale înspre dezvoltarea unui proiect personal care îți e foarte drag. Pe de altă parte, Venus îi înzestrează pe nativii Taur cu o carismă aparte și celor single le va fi foarte ușor să cucerească persoana visurilor lor.

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Gemeni

Foto: By Lizavetka /Shutterstock

Iunie 2020 este o luna cel puțin interesantă pentru Gemeni, ba chiar o provocare, iar această zodie va învăța cum să facă slalom printre prioritățile sale și va înțelege că nu toate lucrurile depind de el. Unele evenimente din jurul acestui nativ se desfășoară cu o viteză amețitoare, luându-l prin surprindere, altele în schimb stagnând sau întârziind, indiferent de eforturile nativului Gemeni. Acesta înțelege că asupra unor lucruri chiar nu are niciun control și va învăța să acționeze dinamic și activ acolo unde este cazul și să fie răbdător în unele domenii ale vieții sale.

Spre sfârșitul lunii, zodia Gemeni va avea de luat și niște decizii importante pentru viitorul sau apropiat, dar are tot timpul din lume să se gândească bine la ceea ce își dorește. Eclipsa solară de pe 21, laolaltă cu Mercur retrograd, vor produce mici turbulențe în materie de comunicare cu persoana iubită. Va fi mai greu să îți exprimi sentimentele și angajamentele față de o persoană dragă, dar cu puțină bunăvoință și sprijin te poți trezi chiar logodit sau într-o relație adevărată.

Horoscop iunie 2020 pentru zodia Rac

Iunie este o luna plină din punct de vedere emoțional și pentru nativul Rac. Indiferent cât de dragă îi este familia sa, acesta va resimți o tensiune între el și membrii familiei tale din partea anumitor persoane din exterior care au o influență covârșitoare asupra sa. Încearcă, pe cât posibil, să rămâi rațional, și să pui toate lucrurile și situațiile în balanță și să le priveșți din aceeași perspectivă obiectivă. Ai grijă și de sănătatea ta, căci răcelile și insomniile îți pot da târcoale. Fă mișcare, consumă cât mai multe fructe și legume proaspete și menajează-te și pe plan profesional, indiferent de cât de implicat și ocupat ai fi.

Este adevărat că te așteaptă o perioadă solicitantă din acest punct de vedere și mulți nativi Raci își vor asuma angajamentul față de un job nou, unul part-time sau o activitate extra-job care să le aducă venituri suplimentare. Nu uită însă și să te relaxezi și să te deconectezi. Atunci când simți că ești copleșită, vorbește cu persoana iubită sau cel mai bun prieten. Sfatul acestora te va stimula să nu renunți și îți va da aripi și energie să continui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri