9 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 34 share-uri

Bărbații zodiilor de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au câteva caracteristici comune, care o pot tulbura pe calculata femeie Capricorn: sunt imprevizibili, se pot răzgândi repede și găsesc adesea o scurtătură pe care sunt dispuși să o aleagă în locul soluțiilor clasice.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Vărsător

Bărbatul Vărsător este cald, însă imprevizibil, orientat mai mult către activități din afara căminului, care nu aduc neapărat bani în casă, ba chiar i-ar putea cheltui, fără un rezultat concret. Este mereu ocupat cu ceva, nu își duce mereu la bun sfârșit planurile, ba chiar se poate răzgândi și le poate abandona în plin proces de dezvoltare. Toate acestea se întâmplă pentru că nativul Vărsător, cu o inteligență aparte, este adesea dotat cu multe talente, ceea ce îl va determina să facă alegeri cu dificultate în viață și să se realizeze mai târziu. De asemenea este orientat către tehnoligie, dar și către oameni și îl poți găsi implicat atât în proiecte futuriste, cât și în proiecte umanitare în același timp.

Toate aceste acțiuni o vor ameți pe femeia Capricorn, căreia îi place o viață ordonată, minimalistă chiar, cu detalii luxoase, cu investiții foarte bine calculate. De asemenea sumedenia de prieteni ai Vărsătorului îi poate crea senzația că se sufocă, este prea mult.

Se pot isca certuri atât în privința banilor, cât și a relațiilor sociale. Femeia Capricorn se va simți nesigură, neînțeleasă, uneori chiar abandonată, în plan secund în viața ocupatului și imprevizibilului Vărsător.

Că relația celor doi să resite, vor fi necesare mari compromisuri. Cu puțin noroc, atunci când se îndreaptă în aceleași direcții și mai ales când nu pun banii la comun, cei doi ar putea deveni un cuplu echilibrat, însă departe de a fi tipic.

Foto: By sergey causelove/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri